Alıntı:
hepsini duyduk..sadece tiyatro binası da değil hastane de bastılar..zaten bu baskınlardan sonra varolan az desteği de kaybettiler..yanlızlaştılar..rusların oyununa geldiler belki..
|
Birincisi bunları nerden duydunuz !!! Amerika ve İngiltere sayesinde ! Neden : Çünkü Abd-İngiltere Rusya'yı rekabetçi rakip gördüğü için ! Burdan Duydunuz ! Ayrıca Müslümanlar Tarzları Tartışırken Siyonist Zihniyet hariç Halklar bunu Yutmadı ! Siz sanırım burayı iyi anlamadınız ! Savaş Karşıtlarının yorumlarını Rus Zülmüne dayandırdığı yorumlar dinledik !!!
Alıntı:
bak video yukarıda el kadar sabiler..su şişelerine saldırıyorlar üstleri başları kan içinde..
|
Kendi İnsanlarına bile acımadan saldırıyorlar ! İlk saldırıyı Başlatan Fsb Ajanlarıdır... Ateş başladı mı Her yer Ateş alır !!!
Alıntı:
Rusların operasyon yapmasına mı şaşırıyorsunuz? ben onu anlamadım..ne zamann pazarlık etti ki bu adamlar?..şukadar rehine ölmüş pek umurlarında mı? ruslar öyle diye bizler de böyle mi olalım..yanlıştı hocam yanlış..aması fakat'ı olmaz..
çeçen dramını rus zulmünü dünyaya duyurucam diye bunlar yapılmaz..
duyursan ne olur?
|
Rusların Operasyonu bu ''Duyurmayı'' Terörize haline getirmektir !!! Şer gözüken şeyden Hayır çıkabilir !!! Abd ve İngiltere'de Suçlu Ruslar oldu ! Bizler Müslümanız Zulmü bırakıp yöntemleri mi tartışıp birbirimize düşelim !!!
Alıntı:
Hangi dünya? gazze dramını şimdi israilde tümdünyaya duyurduk
Birşey mi değişecek sanıuyorsunuz?
|
Bu Konuda size katılmam Mümkün değil ! Bazı Sembolleri Halklara yansıtırsan çok şey değişir !!! Halklara duyurmak duyurmayıp ölmekten iyidir... Her ikisinde de Katlediliyorsun !
Alıntı:
Akılcı politikalar ile geleceği kurmalı yoksa daha fazla çeçenin ölmesinden başka bir işe yaramaz..iyi yada kötü orada bir çeçen otoritesi var artık..önce çeçen halkını ihya etsinler..bağımsızlık Rabbin dilemesi ile hayırlısı ise gerçekleşir
|
Kusura bakma kardeşim ama hiddetleniyorum ! Bu konudan bilginiz yok anlaşılan Çeçen Otoritesi Fsb Ajanlarından olunca sana anlatılan masalları sen dinle ! Akılcı Politika diye tanıtılan şu anda herşey normal görünen çeçenistan'ın başındaki adamın Rus'un Adamı olduğunu öğren !
Elbette Rabb'imizin dilemesi ile olur ! Lakin Cehd asla bırakılmaz !!!