Konu
:
Osman Pamukoğlu trafik kazası geçirdi
Tekil Mesaj gösterimi
06-23-2010, 22:53
#
8
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
AK-Şemşettin
Nickli Üyeden Alıntı
sonuçta karşındaki bir insan ve bir ülke de ancak bu şekilde yok edilir... birbirinin ölümünden nemalanacak sevinecek kadar aşağılaşan bir ülke insanı yaşasa ne olur yaşamasa ne olur...
eğer başbakanımız veya herhangi bir partilimizin başına böyle birşey gelse ne tepki vereceksek öyle tepki vermeli ve
redyellow
kardeşimizin verdiği tepki gibi bir yaklaşımda bulunmalı bu asaleti gösterebilmeliyiz... kendimize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmayacak kadar cesur ve ahlaklı olmak lazımdır...
kardesim eyvallah Allahin bassagligini esirgemeyelim ama takiye yapmaninda anlami yok..
Mesela ihsan selcuk dün öldü zerre kadar umrumda degil ben ona hakkimi helal etmem, kalani Allahla onun arasinda..
osman pasaya gelince acikcasi kendisini, siyasetini pek sevmesemde ölmesine, kaza gecirmesine, yaralanmasina insani olarak üzülürüm..
Tabiki bizler insani olarak gerekeni yapacagiz ama olayin birde duygusal yani var simdi ben türkan saylan, ilhan selcuk, güven erkaya gibilerin arkasindan takiye yaparsam, rahmet anarsam kendimle celisirim..
Dirisini ne kadar seviyorsam ölüsünüde o kadar seviyorum yani tamamen Yaradandan dolayi seviyorum..
Mavera
Açık Profil bilgileri
Mavera nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mavera - Daha fazla Mesajını bul