Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-24-2010, 01:24   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
yuh be ne kadar iğrenç, ne kadar mesnetsiz bir yazı. baştan sona yalan dolu.

burda doktorlar el üstünde tutuluyor, değil doktorlara hiçkimseye zerre kadar bir kin beslenmiyor. zaten öyle olsaydı ülkemizin batısından çok sayıda doktor burda özel hastanelerde çalışmak için bulunmazlardı.! "geldiğimden beri darp edilmeyen arkadaşım kalmadı" diyor. emin olun ülkemizde ayrıştırmayı o kadar çok isteyen insan var ki değil darp etmek doğulu olmayan bir insana, doğuda çalışan bir batılıya en ufak bir hakaret dahi hemen bazı medya organlarınca haber olurdu. delikanlı adam erkek olsaydı da nerde çalıştığını söyleseydi? bulunduğu hastaneyi demiyorum kaldığı şehri söyleseydi.

ulan yedi sülalem doğulu hiçbirimiz toprak yardımı görmedik ne zırvalıyor bu herif? çocuk yardımı 150 tl imiş. yuh. çocuğu olanlara çocuk başı 22 TL yardım yapılıyor. bu yardım doğu-batı ayrımı yapılmadan ülkemizin her köşesinde yapılıyor.

ellerinde DTP bayraklarıyla bilmem ne yapılıyormuş. AK Partide 70 Kürt vekil, DTP de 20 Kürt vekil bulunuyor...!! Kürtler olmasaydı partimiz tek başına iktidar olamazdı. Çünkü Kürtler CHP ve MHP ye oy vermiyor. mesela bulunduğum şehirde 2007 de AK Parti %48 oy aldı. CHP %0.2, MHP %0.1 bu da doğulu insanların ırkçı olmadığını gösteriyor.

can ve mal güvenliği sıfırmış. ulan bu kadar korksaydın mesleğini bırakır memleketine dönerdin hırbo. her insanın canı paradan kıymetli değil mi? bulunduğun yer böylesine kötü olacak, teröristler ortada cirit atacak, tüm doktorlar dövülecek, can ve mal güvenliğin olmayacak ve sen hala orda olacaksın, öyle mi?

bu tür provokatör yazılarını paylaşanların iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. belli ki bu maili paylaşan sahtekar, ülkemizin batısında güzel bir ilimizde hiç doğuyu görmemiş, ülkü ocakları başkanlığında bulunan, kürt düşmanı, ayrıştırıcı, bölücü, yalancı, adi biri. nasıl olur da insanları kürtlerden soğuturum derdine düşmüş zavallı biri. böylelerine inat ülkemizin birlik ve beraberliğine daha çok katkı sağlamamız, ırk, coğrafya, dil ayrımı yapmadan ülkemizin geleceğini sağlam temeller üzerine oturtmamız lazım.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla