Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-24-2010, 18:27   #26
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim bildiğim kadarıyla da zaza ayrı kürt ayrı. Fakat bu yazıda ilgimi çeken , hatta beni daha da kızdıran başka sözler oldu. Misal:

Sizin beyninizdeki 'kürt insan' nasıldır acaba?
Hani onlara benzemenin kötü bir durum oldugunu söylemişsiniz ya , merak ettim! Nedir sizdeki 'kürt insan' tanımı?

Sonra :

Bunu düşündüğünüze gerçekten inanamıyorum kardeşim!
o verdiğiniz % lik ancak dinini bilip , uygulayan kürtler için söylenmiş bir % lik olur.
% 90 ' ı dininden bihaber ise kürtlerin o zaman siz kürtlere kafir deyin daha iyi !

--

Bu yazıyı yazan için dedik ya , saçmalıyor diye. Yalan yanlış şeyler söyledi diye. Bu sebepten susması gerekir diye ;
İşte aynı şeyi size de söylüyorum. Bilginiz yok ise fikriniz de olmasın lütfen!

Bu son cevap verişim olacak ve artık bu konuda yazmayacağım.Ben orada kürtlere dinden uzak demedim.Kürtler(%80-90 ı ) dinden uzak olmasına rağmen bdp yi destekliyor dedim(DİNDEN UZAK OLAN KÜRTLER DEĞİL.).Bakın bu forumda kürtler ile ilgili konularda konuşup savunan kişilerden biriyim.

Bu konuyu iyice baştan okuyun dikkat ederseniz burada da savunuyorum.
" http://www.akpartiforum.com/tas-atan...555#post757555 " bu linkte ayrı bir örnek.

Demek istediğim bir milleti ayrı bir milletin alt unsuru görmek insanlara öyle kabul ettirmenin ne denli haksızca olduğu ve demek istediğim zazalar kürtlerin alt bir grubu olsalar dahi günümüzde düşünceleri ve duruşlarından ötürü ayrı tutmak gerekir tutmamak ayrı bir haksızlık olur.

Bu mesajım bu konuda ki son mesajım.Forum böyle giderse anlaşılan bize de yol açılıyor.

Birşey daha ekleyeyim Kürtler neden direnişe geçtiler.Kürtlere Türk diyince Kürtler kabul ediyor mu.O zaman ben neden zazayken bana kürt denilmesini kabul edeyim.

Konu El Emin tarafından (06-24-2010 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla