1-Saat kaç ? 23.07
2-İsim? Yasin Ş.
3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 24

/ İkizler
4-Dövmen varmı ? 16 sene önce vardı sakızdan çıkardı
5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet, artı her türlü maymunluğu yapacak kadar
6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Kola Turka
8-Tercih ettiğin rakam ? 9
9-Sevdiğin müzik türü? new age, TV kanallarının kullandıkları müzikler, film müzikleri yada kısaca TV'den duyduğumuz harika müzikler diyeyim
10-En sevdiğin çiçek ? tüm çiçekler
11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? AK Partiyi eleştirme sohbetleri
12-Sevdiğin renkler? sarı kırmızı
13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? çok hayırlı işlere omuz vermiş biri olarak
14-Aşık mısın? o kronik hastalığı atlattığıma inanıyorum
15-Ailenle misin, tek mi? öğrenci arkadaşlarla
16-Tuttuğun takım ? İlk başta Galatasaray olmak üzere dürüst tüm takımlar, artı fenerin rakibi olan takımlar
17-OLmazsa olmazın ? gönül verdiğim davam ve müziklerim
18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? en uzak arkadaşım mahallede oturuyor
19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Allaha şükür hayatta karşıma çıkabilecek en güzel şeylerin içindeyim olarak görüyorum. birşeyi değiştirmeye gerek yok.. sadece daha olgun olmak isterim
20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? KPSS, yaz stajları, staj karnem, ne kadar param kaldı, Zaman Gazetesi gelmişmidir kapıma, şimdi kim gidipte kahvaltı hazırlayacak vs
21-En nefret ettiğin hareket? terör olayları, MHP/CHP/FB'lilerin sanrılarıyla konuşmaları, gece yattığımda birilerinin ses yapması
22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? gene kendimi
23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ne olur ben askerden gelene kadar daha sabret evlenme kimseyle
24-Takma adın ? mücrim
25-En sevdiğin spor? tüm sporlar
26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? küçükken çok utangaçtım büyüyünce çok açık sözlü oldum
27-Konuştuğun diller? Türkçe
28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? kupa
29-İş , Okul? 4 yıllık üniversitemi bitirmek üzereyim bir tek yaz stajlarım kaldı..sağlık memuru oldum inşaallah