Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-26-2010, 09:34   #19
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın novek'in bu yazısını okuyunca hah dedim, iktidar partisi yanlısı arkadaşlar bu sefer bi şey demezler....

tam bunu dedim baktım gene noveke tepki gösteriyorsunuz.

Niye tepki gösteriyorsunuz bu yazıya anlamadım.

doğru söylüyor novek.

Bir çok işveren kar hırsı ugruna 5 kişinin yapması GEREKEN işi 3 kişiye yaptırıyor, 8 saat yerine 12 saat çalıştırıyor vs.vs.

mesela yine kar hırsına sigorta yaptırmıyorlar, iş görüşürken sigorta yaptırmam haaa diyor, işsiz de işsiz gezeceğime sigortasız da olsa çalışayım bari diyor.

Yazdıkları doğru şeyler değil mi arkadaşlar?

İşverenlerimizin bu hırsı olmasa gerçekten de işsizlik baya bir azalır.

Hayretler içindeyim!

Novekin ismini görür görmez tepki göstermek moda olmuş sanki
Şimdi hocam bende işverenim işçiler hakkında anlattıkları kendi hayatımla kıyasladığımda uçurum göruyorum. birkaç istisnayı burda genelleme yaparak konuşmak yanlış olmazmı.? türkiyede kaç kişi 14 saat çalışıyor ben kendim çalıştıramıyorum elemanların gözü saatte ne zaman 5 olacakta kaçayım hesabı yapıyor iş yarım bırakılıp gidiliyor.

Sizin anlattığınız 5 kişilik işi 3 yapmaz 14 saat kimse çalışmaz birkaç istisna dışında eğer çalışıp mesaini alamıyorsan hakkını ara diyorum.işçi mahkemeye başvurduğu takdirde sonuç büyük ihtimal lehinedir.

Herkes tutturmuş işsizlik diye ben türkiyede işsizlik olduguna inanmıyorum sadece iş beğenmeme var kalifiye eleman sıkıntısı var.Türkiye genç nufusa sahip bir ülke var olan işsizliğide normal göruyorum sonuçta türkiye süper bir ülke değil yüzdelik orana göre amerika ve çoğu avrupa ülkelerinde oran hemen hemen aynı.

Konu Ahmet Yasin tarafından (06-26-2010 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir..
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla