Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Genel olarak severim desteklerim....
"''Bu tartışma anlamsız. Hatta Başbakan ile Başbuğ oraya yürüyerek geliyorlar. Eğer bir keskin nişancı varsa zaten yürüyerek gelirken vurabilir.
Türkiye psikolojik harekatı bilmiyor. Erdoğan ile Başbuğ'u çöktürüp o fotoğrafı kim çektiyse ve basın kuruluşlarına kim servis ettiyse o biliyor bu fotoğrafın nasıl bir etki yapacağını. Bu adam bu işi biliyor. Çömelen fotoğrafın Türkiye'ye nasıl bir etki yapacağını çok iyi biliyor.
Kim çekti bu fotoğrafı. Başbakan ile Başbuğ orada iki saat ayakta dolaşıyor. Ve bir dakika eğiliyorlar ve o bir dakika da bu fotoğrafı çekiyor. İşini iyi yapan birisi bu fotoğrafı çeken kişi. Türkiye nasıl bir etki yapacağını çok iyi biliyor o fotoğrafın.
Geriye kalan her tarafı görüyorsunuz zaten yürüyerek dolaşıyorlar. Bu fotoğrafı çeken kişi psikolojik harekatı çok iyi biliyor''
Bu sözleri kafi değil mi?
|
El Emin güzel kardeşim, bu sözler kafi olmadığı için yazıyorum zaten.
Bu adamın bahsettiği etki neymişde sen böyle diyorsun anlamadım? Onu soruyorum, sen yani Başbakan orda bizi kandırmak için psikolojik bir hareket için pozmu verdi? orda tiyatroculukmu yapıyor sence?
Konu onurcan tarafından (08-31-2015 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir..
|