TDH Dilovası, Sarıgül bayraklarını yaktı
TDH Dilovası İlçe Başkanı ve yöneticileri Sarıgül'ün resimleri olan bayrakları ve afişleri yaktı.
Önceki gün basın açıklaması yaparak parti kurmaktan vazgeçtiğini ve nedeni olarak ta CHP'deki değişeme şans tanıma olarak nitelendiren Mustafa Sarıgül'e yol arkadaşlarından büyük tepki var. Dün zehir zemberek açıklamalarda bulunan ilçe başkanlarının ardından Türkiye Değişim Hareketi Dilovası İlçe Başkanı Abdurrahman Arslan ve ilçe yöneticiler TDH Dilovası İlçe binası önünde Sarıgül'e tepki gösterek Sarıgül bayraklarını ateşe verdi.
'ÇOCUĞUMUZUN RIZKINI BU HAREKETE HARCADIK'
Mustafa Sarıgül'e büyük tepki gösteren TDH Dilovası İlçe Başkanı Abdurrahman Arslan ve ilçe yöneticileri, "Çocuğumuzun rızkını bu hareket uğruna harcadık. Türkiye'de farklı değişim yaratmak uğruna iş ve aile hayatımızı aksattık, çok şeyden fedakarlık yaptık. Fakat görüyoruz ki Sarıgül, bu harekete inanmış. Biz onu yarıda bırakmamak için maddi manevi herşeyden ödün vererk çalıştık" diye konuştu.
'2 OTOMOBİLİMİ SATTIM'
Bugüne kadar parti çalışmaları için 2 otomobilini sattığını söyleyen TDH Dilovası İlçe Başkanı Abdurrahman Arslan, "Ben ilçe başkanı olarak Türkiye Değişim Hareketi'nin çalışmaları uğruna kimseden 1 kuruş destek almadan fedakarlık yaptım. Yaşanan oluşum için 2 otomobilimi sattım. Bugün sadece bu parti çalışmaları için borç içindeyim. Sarıgül, gelsin çocuklarımın ekmeğini versin" dedi.
SARIGÜL'Ü MAHKEMEYE VERECEK
Maddi manevi olarak büyük yaşadıklarını söyleyen Abdurrahman Arslan, Mustafa Sarıgül'e dava açacağını söyledi. Maddi manevi olarak yaşadığı sıkıntılar için dava açacağını belirten Arslan, evreklarını avukatına verdiğini ve en geç Cuma günü mahkemeye başvuracağını belirtti.