09-16-2007, 14:19
|
|
|
S.HİLMİ TUNAHAN'IN ÇİLELİ HAYATI
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
seyid Nickli Üyeden Alıntı
çok büyük bir zat onun yurtlarında kaldım yetiştim dinimi öğrendim ama sunu çok net bir şekilde bu yüce insandan sonra gelenler bu mübarek zatın yolunu tam olarak takip edemiyorlar bu bana çok acı veriyor ve bu zatıda incitiyordur buna da eminim
|
altina imza atarim kardesim..onun torunu diye gecinen bir zat tunahan hoca üzerinden siyaseti rant elde etmeye calismistir..gecen secimde anap bu secimde dp den aday olmus birde üstüne üyelere "bir corba kadar hatrimiz varsa, bana oy verin" diye mesaj cekmistir..
rabbim sonumuzu hayrelesin..
|
geçen seçimlerde bir anımı anlatayım yurtlarında kalıyorum bütün talebelerin aklını çelmeye çalışıyorlar işte Mesut Yılmaz bizi sever bizi korur anne babamıza söyleyelim oylarımızı oraya versinler arkadaşlar kardeşlerimiz geleceğimiz için işte biz bütün süleymancılar oylarımızı oraya vereceğiz diyordu hocalar hatta bir talebe arkadasımın sordugu soru vardı
hocam anavatan kesin iktidar olacakmı
evet evladım kesinlikle iktidar olacaktır biz kime destek verirsek onlar iktidar olur bu böyledir demişti baya bir arkadasımda bu yüzden okuldan arkadaslarla iddiaya girmişti anavatan iktidar olacak diye...
akparti için karaparti diyorlardı AKP karalamaları baslatmıslardı ve bu beni yiyip bitiriyordu resmen R.T.E'yi karalama kampanyaları başlatmışlardı yurtlarında ders göreceğimize siyaset göremeye başalmıştık ki Allahın izni ile 3 Kasımda bayramımızı kutladık
|
|
|