Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Redyellow abi kusura bakma ama, zilzal gibiler sizde olduğu müddetçe siz daha çok ateş altında kalırsınız....
|
Hayret.. benhur gibileri görmeyenlerin başkaları sözkonusu olunca hemen gözlerinin dört olması çok ilginç!
ha işçi partisi ha saadet diyenleri görme!
Saadet ile cehape aynı diyenlere görme!
Bütün bunlara gözünüzü kapatın!
Ama zilzal gibiler diyerek saadete ateş etmek için hemen bahane arayın!
Bak bu başlığı oku, saadet dememiş böyle bir şey, radikal gazetesinden bir yazar kendi kendine böyle bir yazı yazmış, bu konuya yazılmış yazı, arkadaşlar hemen başlamışlar atıp tutmaya!
zilzal ortada yok bile!
"bizim işçi partisi neyse saadet o" cümlesi de zilzal yokken, murat yetkinin yazısı üzerine yazılmış!
Yahu bu yazıda saadetin suçu ne Allah aşkına? bir gazetci yazı yazıyor, burda durup dururken saldırılan saadet oluyor!
Ondan sonra da sayın zilzala laf atıyorsun.
Sayın zilzal ile benhur gibilerin yazılarını karşılaştır bi de.
zilzal hakaret edmiyor, küfür etmiyor. En azından ben görmedim, eğer küfür, hakaret vs. yazıyorsa buyrun aktarın.
Sadece eleştiri yapıyor, eleştirilere hazımlı olun, iktidar partisi eleştiriyi hazmetmelidir, eleştiri yapıcı olursa iyidir, her eleştiriyi kötü kabul edip bu kadar tepki vermek yanlış olur arkadaşım.
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı
redyelleow , cevap vermemeyim diyorum ama olmuyor.
Her platformda ak partililere giydirmeyi marifet belleyen sözde milli görüşçülere müsade et de akparti forum da gereken cevabı verelim..
İftiralarına cevap veriyoruz zılgıtları koparıyorsun..
Git bunu karanlık forumlarında dile getir..
ak partiye niye ateş ediyorsunuz de
Efendilik peşindeysen..
Akparti onmilyonlarca seçmenin takdiri ile 7 yıldır kesintisiz iktidar ve öyle kalmaya devam edecek.Nice 7 yıllara
|
Sen bana cevap verme!
Önce sen konuşmayı öğren sonra gel beni muhatap al!