Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2010, 11:40   #143
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
barışcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen aylarda milli görüş foruma üye oldum ve ak partiyi savunmaya başladım sordukları bütün cevaplara gayet mantıklı ve doğru cevaplar verdim. sustular hak verdikleri yerde oldu bazı üyeler hatta biri vardı ki (sanırım bayandı) illa saadet diyor başka bir şey demiyor. yazdığım yorumu alıntılarken kendine uygun alıp alıntılıyor ve hatta mesajımı değiştirdi sen böyle dedin diye konuyu dağıtmaya çalıştı.Ne cevap verdiysem boşuna nuh diyor peygamber demiyor.
Söylediği ve savunduğu tek konu şu neymiş efendim AK parti eşcinsellere kanun çıkarıyorda neden türbanı serbest bırakmıyor.baya anlattım tamam diyor yine , o zaman niye türbanı serbest bırakmıyor dedi yine sadece güldüm cevap veremedim.

Aklıma şu geldi 'akıllı adamlarla tartışırım ikna edebilirim ama karşımda cahil olunca hep kaybederim.''sustum yani demek istediğim Saadet partisi bütün partilerden çok AK partiyi eleştiriyor sebebi belli biliyorsunuz.Ama bazı konularda illa inat etmesini hala anlamıyorum.

Yaşadığım şehirde çok fanatik bir saadet partili arkadaşım vardı o kadar koyu bir saadet partili ki yanında Ak partinin ak ını diyemiyorum.Ak partilililere söylemediği laf kalmazdı hırsız vurguncu yalancı vs. dün teşkilata gittim baktım dediğim kişi orda ve il yönetimine girmi hayırlı olsun dedim.ve söyledikleri o sözler aklıma geldi

Neden hırsızları tercih ettin de içlerine geldin.Yinede hoşgeldin.
Evet abim, bu olaylara yakından şahit oldum...
ve görünen tablo hiçde hoş değildi...
sadece iki kelime biliyorlar ve çok şey bildiklerini zannediyorlar...
görünce üzülmedim değil..
herkesin özgür iradesi, bitmiş bir davanın arkasından illa koşacam diyorlarsa..
buyursunlar....