Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2010, 07:34   #29
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
karsu Nickli Üyeden Alıntı
Feride hanım ve HAarp bey bakınız bu konular hassas teraziye bağlanmış konulardır. Siz benim dini bilgimi bu anlayışımı eleştiremezsiniz. Hangi lafımdan bu kadar rahatsız oldunuz Feride hanım acaba? Dini nikah bunun diğer anlamı imam nikahı olarak adlandırılır. Sizin bildiğiniz kadar çok şükür bende biliyorum dini nikahın Zorunlu olduğunu lakin sizin bu önyargınız biraz şahsıma küçümseyici olmuş, kusura bakmayın ama herkes sizler gibi düşünmez düşünemezde. Ben burada dini nikahı küçümsemedim, eğer böyle düşünüyor iseniz iyice okuyun belki anlarsınız !!!
Birincisi, dini nikah ifadesi doğru bir ifade olduğu için belirtme gereği duydum.

İkincisi, sizi küçümsemek gibi bir amacımın olmadığını belirtmek isterim. Sadece ifade tarzınızdaki "bu olayın basite indirgenmesi" tuhaf açıkçası..

Söylemiş olduğunuz üzere, bu konu hassas teraziye bağlanmış bir konu olması hasebiyle, şaşkınlığımı belirttim. O halde hassasiyet noktasında hemfikir olduğumuza göre, ifade biçimimden rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum da olmasa gerek..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır