Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2010, 00:00   #54
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben buna cevap vereyim üsteki tüm sorularınıza tek cevabım var evet hepsi rahatsız ediyor....Ki Cumhuriyet döneminde gelen bu iğrençliklerin amacıda zaten türkiye'yi parçalara bölmektir...Asırların kardeşlerini bir birine vurdurtmaktır....

Sonuçta Sen bu ülkenin üst kimliği Türk Milleti kavramıdır dersen buda beni hat safhada rahatsız eder çünkü sonuçta belirlemiş olduğunuz üst kimlik bir etnik unsura dayanıyor .Ki sonunda ki Millet kelimesi ile anlam dahada milliyetçileşiyor Türk Milleti yani Türk ırkı anlamına geliyor...

Ki Fırat yine size cevap vermiş ben size Rus Milleti derken aklınıza herhalde ingiliz veya fransız gelmiyordur...
Veyahut bir İngiliz Milleti dersem aklınıza her halde bir İngilizler geliyor...Yok aklıma başka millet geliyor derseniz ee gayri orada sözüm biter açıkçası...
İğrençlik kelimesini kullanmanız doğru olmamış. İğrenç değiller. Siz beğenmiyorsunuz. Genelde bu böyledir ama. Mesela İngiliz ordusu deriz; ama İngiltere'de de İngiliz etnik kimliğinden olmayan insanlar vardır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla