07-06-2010, 00:54
|
|
|
Alıntı:
karsu Nickli Üyeden Alıntı
biz kimsenin keyfine gelenine sövmeyiz YÜREĞİN varsa hakarat edersin ama senin seviyene düşmeyeceğim klavye delikanlılığı yapıyorsun şimdi çünkü karşında senden daha iyi birini görünce hemen ben şimdi hakaret edersem diye başlayan sözler sarf edersin bu anca senin gibi insanların sarf edeceği sözler ALLAH C.C bana terbiye vermiş onun göstermiş olduğu ve ailemin verdiği terbiyeyle sana cevap vermiyeceğim çünkü senin gibi seviyesizler bu memleketi küçük düşürüyor her platformda lütfen biraz sende kütüphaneye git ufkun genişlesin kültür ve terbiye al biraz daha çok içine uhte olduysa PMden mesaj atabilirsin senle her türlü tartışmaya açığım akıncıcık
|
benden daha iyimi?
şurada mesajları geriye dönük okuyalım hatta senin yazdığın ve benim cevap yazdığım bütün konulara hangisine cevap verdin...
sana belgeler bilgiler sunuyorum ertesi gece boş vakitte girip çıkıyorsun kesin okumuyorsundur bile...
senin kast ettiğin herhalde lise kütüphanesi kitapta A.İ.İ.T ama ben tarihi o kitaplardan öğrenmeyi reddediyorum asıl kaynağından gerçekleri öğreniyorum ve sana gerekli bütün cevapları veriyorum...
daha neyi savunduğunu bilmeyen bir adamın senden daha iyiyim sözü karşısında sadece gülüp geçecerim...
ben pm den atmıyorum işte buradan yazıyorum sana bir kaç konuda yazdım hadi cevap bekliyorum ...
Rabbibim verdiği terbiyeyi İslam dünyasının son halifesine hain diyerekmi gösteriyorsun?
Yazık...
|
|
|