Alıntı:
karsu Nickli Üyeden Alıntı
Açıkla o zaman hangi sistemden bahsediyorsun. Çok şükür ben senin gibi beynim yıkanmış ve devşirilmiş değilim sabırlıyımdır. Çok zeki isen hangi sistem olduğunu açıklarsın kusura bakma ben anlayamadım veya dediğimi sen anlamadın olabilir kapasiteni aşmış olabilir yani açıklarsan sevinirim hangi sistem olduğunu?
Ayrıca muhafazakarın ne olduğunu biliyorum sadece senin bakış açından sormuştum ama neyse sen hala dar ufkunla piyon gibi kullandır kendini
|
Ne oldu? Elin ayağın mı dolandı? Çirkefleşmeye başladın. Dur ya şurada iki dakika bilgi alışverişi yapıyorduk. Asabileşme bu kadar. Siyasi sistemdir o. Genelde siyasi meselelerde sistem kelimesi direk siyasi sistem manasına gelir. Bunu anlatmaya çalışanın mı kapasitesi yoksa anlamayanın mı kapasitesi tartışılır orası meçhul. Lozan antlaşmasından önce ve sonra toplumsal hayattaki değişikliği araştır biraz bakalım. . Siz piyonu put gibi duran şahın yönettiğini sanarsınız. "Şah"a itaat edersiniz. Senin gibilere satrancıda öğretmek zaman alacaktır.