Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2010, 15:06   #119
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Kardeşlerim... Baştan sona acizane yazılarınızı okudum... Ve çok üzücü yazılar bulunmakta... Lakin Kardeşlerimizin düşüncelerini açıklamak kadar güzel bir şey olması yanında bugünkü algılarla yanılgılara düşülmekte olduğu da aşikardır... ! Fikir Hareketleri, Tarihsel Olaylar ve Günümüz zihinleri kafarı katıştırmış olmalı...

Öncelikle Mesele Kürt-Türk Meselesi değildir... Algı böyledir...!

Ana fikirden bakalım Tekrar yorumlarınızı alalım inş... :

David Rocefellar = İlluminati Tarikatının Kurucusu = Dünyayı Yöneten Satanist Yahudi şahıs...

Diyor ki : Ülkeler azdırlar ! 100 ye yakın ülkenin bağrından 1000'e yakın ülke çıkaracağız ! (Yani Onları Bölüp-Parçalayıp-Yeneceğiz) Diyor !!!

Bu Düşünceye nerden ulaşıyor :

Bu Kavimleri Önünüzden Azar Azar Kovacak, Birden Ortadan Kaldıramazsınız. Yoksa Çevrenizde ''YABANİL HAYVANLAR'' çoğalır.(Yasa'nın Tekrarı 7:22TEVRAT)

Beni tanırsın, ya Rab, beni görür, yüreğimin seninle olduğunu bilirsin, kasaplık koyun gibi böl onları, öldürme gününe hazırla !(Yaremya 12:3 Tevrat)

Muharref kaynaklı Şeytan ile Lucifer ile Doğrudan Münasebete giren bu sapık adam Hermeciddun Yani Melhame-i Kübra'ya ulaşma yolu olarak Güçlü olan Ülkeleri güçsüzleştirip Tek Dünya Devleti ve Tek Dünya Dini kurmak istiyor bu nedemek = Deccali getirmek demektir...

Böl Parçala ve Yönettir...! Amaç budur...

Biz Hangisine Hizmet ediyoruz...

War on Terror = İslam'a açılmış Savaş... Teröre Açılmış savaş noktasından hareketle ''Kavm'', ''Irk'' noktalarını kullanıyorlar...

Şimdi Asıl bilmeniz gereken şey : Tarihi, Kültürel şekilde yapılan yanlışlıkların, Haksızlıkların, Siyasi yanlışlıkların, Politikal manada yapılan yanlışların Cehalette bulunan ideolojik hesaplardan nasibini almış hiç birşeyden haberi olmayan kitleleri bir kenara koyarsak HİÇBİRİ TÜRK YAHUT KÜRT DEĞİLDİR... Masonlar- Yahudiler-Sabetay Kökenliler ve Gizli Servisler'dir... !!!

Bu Üst Perdede aslında artık bir çoğumuzun bildiği bu gerçeklere göre Kardeşlerim Yorumlarınızı bu hassasiyetle devam ettirmenizi acizane ve naçizane istirham ederim...

HaArP kardeşim, amacımız vahdet içinde kesrettir; yani birlik içinde çokluktur. Hepimiz, ülkemizin ve milletimizin birliği ve bütünlüğünde ve İslam Dininde birleşiriz; ama kendi kültürel özelliklerimizi de; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarırız. Ben bir Türk olarak Türklüğümü yaşarım, Kürt kardeşim Kürtlüğünü yaşar, Arap kardeşim Araplığını yaşar, Laz kardeşim Lazlığını yaşar, Çerkez kardeşim Çerkezliğini yaşar. Kendi farklı kültürel özelliklerimizi yaşatmamız, bizi İslam Birliğinden, İslam Kardeşliğinden ve ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini korumaktan alıkoymaz.

Konu Cihannur tarafından (07-06-2010 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla