Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2010, 17:18   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kardeşim inanın koplosumu olur mu yahu valla deli oluyorum şu aangutizmaları gördükçe.Ne koplosu ? İlla taksim meydanına yatak döşek serip oarada mı o hale bürünmesi lazım koplo dememek için ? Ahmakça söylentileri düşünce olarak dile getiriyorlar ya deli oluyorum valla.Ulen bari diyin ''hata ettin..sesini dahi bilmediğimi hanım hanımcık,bu olaya rağmen sana destek çıkan hanımını aldattın bu yüzden üzüntülüyüz ama siyaseti bırakma bari bizi aldatma'' de gam yemicem (ulaa anma chp li gibi konuştum ) Ama bir koplodur gidiyor. Karısına acıyın bari ayıptır bu akdar mı ahlaksız mezhebiniz geniş sizin ? Midem bulanıyor kusucam.

Çıkıp desin baykal kılıçdaroğlu ve önder sav bu koployu kurdu bana ama demiyor.Neden ? Şeref hasiyet namus,yüz zaten yok.Yüzsüzlük diz boyu,bo olaya rağmen hala milletvekili olan şahıstan da bu koployu ona kuranlarla aynı partinin çatısının altında bulunmak yakışır.Seslerine kulak versin parti kursun.Lütfennnnn,destek veririm vallahi söz Valla dedim.Yeterk i bölünsünler

Ziyaret etmekte fayda var siteyi

Konu Hüdaverdi tarafından (07-06-2010 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir..