Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 02:27   #50
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
karsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AİTT nedemek yaa onun içinmi izmirin kurtuluşunda hala ingiliz kraliyet gemileri türk sularında duruyordu? onları yollayan kim msutafa kemal ingiliz büyükelçiliğine nota verdikten kısa bir süre sonra o gemilerde ülkelerine dönüyor artık nereye gidiyorlarsa şimdi diyeceksin ki buda hangi sayfa eğer bunları çokmu görmek istiyorsun arkadaşım bu belgeleri gidersin tbmm arşiv dairesine orada istemediğin kadar belge var. Hem diyorsun ki garanti verdiler sonrada ingilizler türkler tehlikeli olmaktan çıktılar diyorsun arkadaşım sen kendinle söylediklerin çelişiyorsun yapma bunu yapma çok güldüm ama ben ona yaa neyse daha varmı açılaması gerekn şeyler ben sana söylerim verdiğim linkteki kitabı oku sadece oku tıpkıbasımıdır arkadaşım birebir tutanaklardır..
pardon kitabı okumaya okumaya kısaltmasını unutmuşum AİİT ydidimi pardon...

Alıntı:
Hem diyorsun ki garanti verdiler sonrada ingilizler türkler tehlikeli olmaktan çıktılar diyorsun arkadaşım sen kendinle söylediklerin çelişiyorsun yapma bunu yapma çok güldüm ama ben ona yaa neyse daha varmı açılaması gerekn şeyler ben sana söylerim verdiğim linkteki kitabı oku sadece oku tıpkıbasımıdır arkadaşım birebir tutanaklardır..

Hacım ne diyosun sen ya...sen zaten tarihide bilmiyorsun hiç değilse türkçeni düzelt hem okuduklarını anlamanıda sağlar...