Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 05:10   #52
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
karsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen çokmu biliyorsun ALLAHIM yaa hem Atatürk ilke ve inkilapları adlı kitabı milli eğitim talim terbiye kurulu yapmıyormu demekki sizlerde tarih bilmiyorsunuz? git o zaman milli eğtim bakanına söyle bunlar yanlış kardesim dersin benim hocam var kadir mısırlıoğlu onu okutun dersin hem o sizlerden daha iyi biliyor dersin. Eğer sende rahatsız oluyorsan o AİT dediğin kitaptan okuma kardesim lisedeykende uçak yapmışındır onunla Allah bilir sen kurtuluş savaşıda yok dersin. Ben senin hacın değilim türkçeyide senin gibi kahve ağzıyla konuşan bir arkadaştanda öğrenmek istemem açıkçası ne yazık ki böyle.

Eğer ben tarih bilmiyorsam ne yazdım buraya bana bunların asılsız olduğunu gösteren belge göster bak ben sana belge bu dedim lozanın tutanaklarını koydum önüne ama sen okumamakta direndin direndin okusan ne olur kör bilgilerin aydınlanır dimi? sana söylüyorum tarih sosyoloji bile olur ya hemen küçümseyici laflar sen zaten tarih bilmessin yokya senin tahsilin neki böyle konuşabiliyorsun eğer benim türkçem sana zayıf geliyorsa kendi türkçene bak bi zahmet...

AİİT ydidimi pardon..
bir buçuk saatte bu kadar düzeliyor demek ki yazın...
Ne yaptın yazdıktan sonra 3 kere okudunmu...
Merak etme zaten hiç bir zaman o kitaptan okumadım tarihi...
Kurtuluş Savaşından kastın nedir?Benim bildiğim tek kurtuluş savaşı vardır Müslüman halkın fransızı italyanı kendi gücüyle yenmesini bilirim ben...
Yoksa kurulan kurtuluş savaşı yaptı denilen ordunun italyana fransıza tek bir kurşun bile sıkmadığını iyi bilirim...
Sana lozanın taa kendisini anlatan video koydum içinde inönünün hatıraları bile var...
Keşke kadir mısıroğlundan öğrenseydik tarihi...