Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 22:13   #6
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ERBAKAN ŞARON diyen bir kişiye yazılmıştır onlar.

Ben zilzalın yapıtğı tamamen normal, doğrudur demiyorum ama çok ağır tahrik var diyorum.

Sayın nusret sizinle pek anlaşamayız biliyorsunuz ama yazıyı silme güzelliğiniz için size teşekkür etmiştim.

Size bir soru sorayım:

Burda birisi gelse ve:

TAYYİP ŞARON'U İYİ TANIYIN diye yazı yazsa.

Sayın zilzal veya ben veya bir başkası da bu kişiye bu başlıkta sayın zilzalın yaptıklarını yapsa bu yapanların hepsini uzaklaştırır mısınız?

Yani TAYYİP ŞARON diyen kişiye layıkıyla cevap verenlerin hepsini uzaklaştırmak mı gerekir?

Bu şekilde yeniden düşünün lüten.

Ben zilzalın cezasının ağır olduğunu düşünüyorum.

Ve sizlerden bu cezanın kaldırılmasını talep ediyorum.
Rica ederim, ben olması gerekeni yaptım. Benden önce başka bir yetkili arkadaş görse idi oda aynı şeyi yapacaktı.
Bence sizin yaptığınız doğru bir kıyas değil...
Zilzal sadece Erbakana ŞAron diyen üyemize değil aynı zamanda forum yönetiminenezdindede Ak PArtiiyede sallamıştır ki bunu zaten sürekli yapıyordu. Ayrıca bu konudaki ilk mesajımdada uyardım Zilzalı. Geriye dönüp bakabilirisiniz...
Neden doğru bir kıyas değile gelince belki şekil itibari ile forumda herşey eşit olmalıdır, her üye birdir ama sizde bunu çok iyi bilirsinizki ev sahibinin hatası daha kolay affedilir yada daha fazla tölerans görebilir. Ama yine söylüyorum zilzal sadece Erbakana hakaret eden kişiye değil onun nezdinde tüm foruma saldırmıştır...
Bu konuda öyle birşey olmadı ve nihayetinde öyle veya böyle rakip bir partinin eski başkanına hakaret eden evsahibi banlanmak sureti ile forumdan uzaklaştırıldı ;)