Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2010, 00:11   #8
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hükumetimiz eğer referandumu iptal edipte erken seçime giderse bangır bangır cartel medya bunu aleyhimizde kullanacak ve Ak Parti hiç bir şey yokken mazlum rolü yapıyor yakıştırmasında bulunacaklar ve hukukun ayaklar altına alınışını göstermeyecekler ki buda partimizin oy oranını etkileyebilir..Atılacak her adımda dikkatli olunması gerekir ve merak ediyorum partimizin tutumu ne olacak.

Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim erken seçim değilde, referandumu tamamen iptal etmesi gerekir diye düşünüyorum....
Paketin en önemli maddeleri gitti, milletin iradesi yine hiçe sayıldı...
ben bir vatandaş olarak bu karardan sonra resmen aptal yerine koyulduğumu gördüm...
Referandumu iptal etmeye gerek yoktur. Her ne kadar yüksek yargıdaki kast sistemi önemli oranda korunmuş olsa da, hem Anayasa Mahkemesi'nin hem de Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yapılarının değiştirilmesi yönündeki değişiklikler iptal edilmemişlerdir. 12 Eyül 2010 tarihinde Anayasa Değişiklik Paketi Referandumunda Evet oyu çıkarsa, Türkiye o gün hem 12 Eylül rejimiyle hesaplaşmış olacak, hem de bugüne göre daha demokratikleştirilmiş ve daha özgürleştirilmiş bir ülke olacaktır inşaallah.

Konu Cihannur tarafından (07-08-2010 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla