Konu
:
YARSAV: Karar beklentimizi karşılamadı
Tekil Mesaj gösterimi
07-08-2010, 10:29
#
4
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Cihannur
Nickli Üyeden Alıntı
Anayasa Mahkemesi'nin hukuk dışı kararı CHP'den çok AK Parti'nin yararınadır. Referandumda Evet oyu çıkarsa, Anayasa Mahkemesi'nin ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yapıları değişecek ve üye sayıları artacaktır. Ayrıca Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun kararları hukuk denetimine açılacaktır.
Yarsav'ın mücadelesi bundan sonra 12 Eylül 2010 Referandumundan Hayır oyu çıkartabilmek için olacaktır. Refaranduma kadar AK Parti ile CHP arasında büyük bir mücadele geçecektir. Türk Milleti'ne güveniyorum.Türk Milleti, 12 Eylül 2010 Referandumuna % 50'den fazla Evet oyu kullanacak ve Anayasa Değişiklik Paketi milletimiz tarafından kabul edilecektir inşaallah.
Evet, zira bu alana yönelmekten başka bir alternatifleri kalmadı. Referandumun sonucunu kendi lehlerine döndürüp, hayır oyunun çıkması..
O biraz zor.. Hele hele de bu kadar hukuksuzlukla, hile-i şer ile halkın yetkisini halktan almaya teşebbüs..
Bu suç ile nasıl halkın arasına inip, kendi tercihlerini nasıl ve de hangi yüzle empoze edecekler orası da tabi ayrı bir merak konusu..
Ben de ne kadar oy alır tabi ki net bir tahmin belirtemem lakin, şöyle bir objektif bakış açısı ile bakınca % 50'nin üzerinde olacağını tahmin ediyorum.
İnşaAllah milletimiz için en hayırlısı olur..
Feride
Açık Profil bilgileri
Feride nickli üyeye özel mesaj gönderin
Feride - Daha fazla Mesajını bul