Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2010, 16:33   #18
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neler yaptıklarını bilyorum cihannur siz merak etmeyin o konuda. Kulpa gelince kürtlere karşı bir alerjiniz var sizin. Evet demeseler ihanetle suçlayacaksınız bende diyorumki evet demiyen herkese neden çağırda bulunmuyorusnuz. 12 eylül darbesi sadece doğuda yada diyarbakırda esip gürlemedi istanbulda türk olan nice insanlar işkence görmedi mi öldürülmedi mi. Çağırının genel olmasından yanayım ben. Türkler chpliler mhpliler siz şöyle durunda şu kürtler vermese vatan hanidirler. Bu ne saçma bir denklem..

Kürtlere karşı alerjim olduğunu söylemeniz de doğru değildir. Kürtlere, Kürt kardeşlerime ve Kürt Halkına karşı hiçbir alerjim yoktur. Sizi sözünüzü ispata çağırıyorum Fırat. Bu mesajımla birlikte AK Parti Forum'daki 822. mesajımı yazıyorum. AK Parti Forum'da yazmış olduğum 822 mesajım içinde;
Kürt kardeşlerimi veya Kürt Halkını alaya aldığım, Kürt kardeşlerime veya Kürt Halkına hakaret ettiğim, Kürt kardeşlerimin veya Kürt Halkının Türklük içinde asimile edilmelerini savunduğum; 50 değil, 25 değil, 10 değil, 5 değil, 1 tek mesajımı gösteremezsiniz!

Lütfen söylediğiniz sözünüzü ispat ediniz. AK Parti Forum'da yazmış olduğum 822 mesajım içinde; Kürtleri ve Kürt Halkını alaya aldığım, Kürtlere ve Kürt Halkına hakaret ettiğim, Kürtlerin ve Kürt Halkının Türklük içinde asimile edilemelerini savunduğum 1 tek mesajımı, altını çizerek söylüyorum 1 tek mesajımı gösteriniz. Ama yapamazsınız Allah'a şükürler olsun. AK Parti Forum'da yazmış olduğum 822 mesajım arasında;
Kürtleri ve Kürt Halkını alaya aldığım, Kürtlere ve Kürt Halkına hakaret ettiğim, Kürtlerin ve Kürt Halkının Türklük içinde asimile edilemelerini savunduğum 1 tek mesajımı gösteremezsiniz Allah'a şükürler olsun.

Oysa ben size AK Parti Forum'da daha önce yazmış olduğum sadece 4 mesajımı buraya alarak Kürtlere ve Kürt Halkına karşı hiçbir alerjim olmadığını sonsuza kadar kanıtlayabilirim:

Forumda Kürt bölümü açılmasını istiyor musunuz? isimli anketli konuda yazmış olduğum mesajım:

1- "
AK Parti Forum Önemli Konular bölümü altındaki Kültür - Sanat ve Kim Kimdir bölümleri arasına Türkiye'nin Kültürel Zenginlikleri benzeri bir isimle bir bölüm açılması iyi olur. Bu bölüm içinde; Kürt Kültürü, Laz Kültürü, Çerkez Kültürü gibi Türkiye'deki çeşitli halkların kültürlerine ait konular anlatılabilir."

26.06.2010 11:12 PM Tarihli Mesajım

Ülkemizdeki kütürlerinin anlatılacağı bir bölüm olmasını istiyor musunuz? isimli anketli konuda yazmış olduğum bazı mesajlarım:

2- "Bu öneriyi destekliyorum. Anadolu Kültürleri başlığı güzel. Bölümün başlığı olarak; Türkiye Halklarının Kültürleri, Türkiye'nin Farklı Kültürleri veya Türkiye'nin Kültürel Zenginliği gibi başlıklar da düşünülebilir."

27.06.2010 07:49 PM Tarihli Mesajım

3- "Kürt Böreği

Malzemeler:

4 Su bardağı un
1 Çay bardağı yoğurt
2 Yumurta
1 Paket kabartma tozu
250 Gr. Margarin
1 Çay bardağı sıvı yağ
1 - 2 Fiske tuz

Yapılışı:

Unu eleyin ve ortasını havuz gibi açın. Yağ, yumurta, kabartma tozu ve 1 fiske tuzu ekleyerek hamur yapın. Hazırladığınız hamuru 20 adet beze yapın. 15 dakika bekletin. Margarini eritin ve soğutun. Bezeleri merdane ile açın. Açtığınız yufkayı yağlanmış tepsiye yayın; üzerini yağladıktan sonra diğer yufkayı üstüne koyun. 3 bolca yağladıktan sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Hafif soğuduktan sonra pudra şekeri serperek dilimlere keserek servis yapın.

Kürt Böreğini çok severim. Olsa da yesek."

28.06.2010 04:57 AM Tarihli Mesajım

4- "Hayırlı olsun.

Bu konuyu gündeme getirenleri, destekleyenleri ve kategorinin açılmasına onay verenleri tebrik ediyorum.
"

01.07.2010 08:14 PM Tarihli ve
01.07.2010 08:16 PM Tarihli Düzenlemeli Mesajım

Yukarıdaki 4 mesajımdan çok açık ve net olarak anlaşılacağı gibi Kürt kardeşlerime ve Kürt Halkına karşı hiçbir alerjim yoktur. Yukarıda yazmış olduğum 4 mesajımla Kürt kardeşlerime ve Kürt Halkına karşı bir alerjim olmadığını sonsuza kadar kanıtladım Allah'a şükürler olsun.

Denklem saçma değildir. Konu Kürtler oldu için 12 Eylül 2010 Referandumunda Evet oyu kullanmayan Kürtler Kürtlüğe ve Kürt Halkına ihanet ederler dedim. Hemen alınganlık gösteriyorsunuz.

Ülkücüler için de aynı şeyi söyleyebiliriz. 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinin 30. yıl dönümü olan 12 Eylül 2010 Referandumunda önemli bir mazeretleri olmadığı sürece referanduma katılmayan ülkücüler veya referanduma katılıp da Evet oyu vermeyip Hayır oyu veren veya Boş oy kullanan ülkücüler, ülkücülüğe ve 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinin faşistlerince işkenceler sonucu öldürülmüş olan ülkücülere ihanet etmiş olacaklardır.

Mesajlarımı dikkatli okumuyorsunuz. Kürtlerin içinde önemli bir mazereti olmadığı sürece 12 Eylül 2010 Referandumuna katılmayanlar veya referanduma katılıp da Evet oyu vermeyip Hayır oyu verenler veya boş oy kullananlar vatana ihanet ederler demedim; Kürtlüğe ve Kürt Halkına ihanet ederler dedim. Aynı şeyi ülkücüler için de söylüyorum. Bir kez daha tekrarlayayım: Ülkücülerin
içinde önemli bir mazeretleri olmadığı sürece 12 Eylül 2010 Referandumuna katılmayanlar veya referanduma katılıp da Evet oyu vermeyip Hayır oyu verenler veya Boş oy kullananlar, ülkücülüğe ve ülkücülere ihanet etmiş olacaklardır.

Konu Cihannur tarafından (07-10-2010 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla