Konu
:
Kürt Halkının Düşmanı BDP'yi Protesto Ediyorum
Tekil Mesaj gösterimi
07-10-2010, 17:52
#
25
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Fırat
Nickli Üyeden Alıntı
Benim muhatabım bana gösteren e-posta gönderecek olan biri varsa o da sizsiniz. Yine söylediklerimi atlattınız. Cevap vermeyip lafı dolandırın siz neyse size iyi tartışmalar...
Söylediklerinizi atlattığım falan yok. Söylediklerinize bildiğim kadarıyla cevap veriyorum. Lafı dolandırmıyorum. Söylediklerimi açık ve net söylüyorum. Eğer söylediklerim anlaşılmamışsa konuyu biraz daha açıp meramımı öyle anlatmaya çalışıyorum.
Başında başlık olan Kürt erkeği çizimini Salih Memecan yapmıştır. Salih Memecan'ın karikatüründe Kürt erkeğini neden başı açık olarak değil de başı kapalı olarak çizdiğini, bunu bir art niyet taşıyarak Kürtleri öcü gibi göstermek için mi yoksa Güneydoğulu erkeklerin çoğunu başlarına puşi takan insanlar olarak bildiği için mi yaptığını merak ediyorsanız Salih Memecan'a bir elektronik posta gönderirsiniz ve sorarsınız. Salih Memecan'ın kalbini yarıp bakmadığım için, başında başlık olan Kürt erkeğini hangi maksatla başı açık değil de başında başlık olarak çizmiş olduğunu bilemem.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul