Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-13-2010, 21:05   #80
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mgf de böyle yazıldığının linkini verir misiniz?

Ben kongre ile ilgili yorum yapmak için bile başlık bulamadım, siz bulmuşsunuz demek ki.

Linki verin de bizde yazalım.
mgf kadar despot, fikirlere karsi, aciz bir forum görmedim!.. dün ben dahil 4-5 arkadasi banladilar hemde hic bir hakaret, karalama, yalan, propaganda olmadigi halde..
ben solcu forumlarada üye oldum ama milli görüs forumu kadar despotizm yoktu..
banlanmamizin sebebi kralin ciplak oldugunu dile getirmek, dogrulari söylemek, kendi düsüncelerimizi dile getirmek..
kongre hakkinda baslik acilmasina bile izin vermiyorlar, farkli görüslere tahammül edemiyorlar cünkü sp kongresindeki acziyeti ancak böyle sansürle kapayabiliyorlar..
oysaki siz olun, uranum olsun, zilzal olsun, elif zeynep olsun burada en aykiri yorumlar yapiyor, ak partiyi elestirebiliyorsunuz, fikirlerinize pranga vurulmuyor..
iste ak partiyle, diger partiler arasindaki özgürlük farki burada birileri sözde özgürlükten yanayken biz özde özgürlük diyoruz..
bu arada siz her zaman süphecisiniz söylediklerimize itibar etmeyebilirsiniz benim rumuzum "muamma" ydi bir bakin bakalim yazilarimda ne gibi sakinca varki beni sebebsiz sekilde banladilar!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla