07-14-2010, 19:16
|
|
|
Alıntı:
Harp arkadaşım taliban ile ilgili sadece bu bölüm değil bizzat canlı şahitleri ile de konuştum.Orada ki Türk kolejlerinin biri ile Adapazarına geldiğinmde görüşme şansım olmuştu.Bahçede öğüretmenler sakalsız diye bize yapmadıkları kalmadı..Çok sıkıntı çektik ama afganistanı terketmedik..
|
Zihniyetlerden yahut şahısların hatalarından etkilenme gibi bir lüksümüz olamaz... Çünkü Onlarda Abd'nin izniyle Orada okullar açıldığını ve Abd'nin ''sahte Demokrasi'' kavramına haiz olduğunu düşünüyorlar... Burada Aklı-selim bir müslüman olarak Dahili ve Harici Cihad hareketlerini doğru İslami bir temelde izah etmek gerekir... Sakalsız olmak Zaruret kavramına haizdir bu arada ! Bediüzzman hazretlerine göre kazıtmak haramdır !!! Yanlış değil ! Sadece üslup ve acizane ahir zaman şartları ile doğru izah gerekir !
Alıntı:
Taliban ve El-Kaide zihniyeti BATININ terör=islam propagandası için türetilmiş biçilmiş bir kaftan..
|
Asla ve Kat'a katılmıyorum... Bilakis Afganistan Dışındaki her Ülke Abd ile gizli-açık andlaşmaya girmiştir ! Girmeyen onlar olduğu için (Hepsini kastetmiyorum) Hipnoz kuvvetlidir...!
Alıntı:
Binlerce yıllık BUDA heykellerini insanlığın ortak mirasi olmuş sanat değeri taşıyan emanetleri efendim bunlar PUTTUR deyip tank ateşleri ile yerlebir eden bir zihniyetin TÜRKİYE gibi bir ülkede taraftar bulabileceğini sanmıyorum..
|
Elbette içtimayi hayattaki sosyolojik açılarda İslami anlayışları cahil bırakılmaları kasıtlıdır ! Sistematiktir... Yalnız Taliban = Talebeler demektir... Onların İlmi çok yüksek derecededir... !
Alıntı:
ECDADIN Osmanlı mısırda ve daha birçok yerde yüzlerce sene kaldı tek bir firavun heykeline dokunmuş mu?
Arada ki ZİHNİYET ve metod farkını görmeniz açısından..
|
Osmanlı İmparatorluğu bildiğin üzere ila-yi kelimetullah Cihadı ile Cihan'a hükmetti... Galip olanın kurduğu Huzur iklimi idi ! Lakin Osmanlı'dan sonra Hangi İslami Devlet İlluminati'nin onayı olmadan kurulabildi ki !!! Sosyolojik hadisleri farklı değerlendirmek gerekir !
|
|
|