Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-14-2010, 22:02   #102
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Doğru olan şeyi.Yani barış için adım atmalarını.Taliban daha fazla afghanlının ölmesinden daha fazla yoksulluğun gelmesinden başka neye yol açtı?
Savaş gibi barış da bir hak
Galip olmak islamın emri değil
Malup da olabilirsin
Aslolan burada AFGAN halkının geleceği ve daha fazla insanın ölmemesi
Çeçenleri ruslara karşı ezdirdiler
Afganları amerikalılara karşı ezdiriyorlar
sonuç ne olacak
AMERİKA

"aa taliban da çok yaman çıktı ben bu ülkeyi terk edeyim yada TALİBAN'A TESLİM OLAYIM mı diyecek?"
Barışın şartlarını oluşturmak gerek,dünya afgan halkının daha fazla acı çekmesini izlemek ile bıkmaz
Kardeşim acizane çok safiyane baktığınızı bilmiyordum... Lütfen kusuruma bakmayınız siz sanırım bazı olayların farkında değilsiniz... Kazanmak-Kaybetmek meselesi değildir... Savaş haktır ! Barış nasıl yapılır

Aslolan afgan Halkının geleceği Değil ! Aslolan Müslümanların Emrolunduklarını yerine getirmeleridir ! Afganistan Halkı bunu yerine getirir... Aralarındaki ihtilaf ayrı bir meseledir ve ayrıca İslami değerlerle değerlendirilir...!

Birde şöyle diyelim ! Taliban :

Aa Amerika madenlerimi ve ülkemin kontrolünü istiyormuş ben İslami emirleri bırakayım, madenlerimi ve dünya uyuşturucu ticaretini sağlayan tarlalarda dünyaya uyuşturucu satıp zengin olup masonlarla dünyanın mafyasını elinde tutmaya devam etsinler mi desin !!!

Biraz daha aklı salim düşünmeye çalışın ! amerikan gözünden bakmayı bırakın lütfen artık ! Acılar İslam uğruna ise şereftir...

1,5 milyar Müslüman niye gaflette Dahili Cihad alanından sorulacak doğru soru bu değil mi
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla