Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-16-2010, 00:43   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
hiçbir zaman KKTC lilere hakkımı helal etmiyorum. başbakanımız çok güzel konuşmuş, helal olsun. "armut piş ağzıma düş" düşüncesinde olan bu kafirler Türkiyenin tüm yardımlarına rağmen nankörlük ediyorlar.

ben 2004 de kıbrısa ilk gittiğimde KKTC de sadece Girne- Lefkoşa yolu duble yoldu yani 19 km. bir de belirli alanlarda Lefkoşa- Ercan Havaalanı- Gazimağusa yolu. bu yolları da Suudi Arabistan hayrına yaptı. hatta girne- lefkoşa yolu için araplar milyarlarca dolarlık para verdiler, karşılığında caddeye Arap şeyhinin isminin verilmesini istediler. KKTC kabul etti. Araplar 3 gidiş 3 gelişli yol için para verdiler ama açılışa geldiklerinde tek gidiş gelişli yol buldular karşılarında ve bir daha yardım da bulunmadılar.

türkiye Lefkoşa- Güzelyurt arasında duble yol yapıyor yaklaşık 32 km. Lefkeyi de kapsayınca bu mesafe 50 km yi geçiyor. her yıl 500 milyon dolardan fazla para aktarıyoruz o kafirlere. KKTC nin nüfusu 250 bindi. 50 bin öğrenci 50 bin askeri çıkarırsanız kalıyor 150 bin. en az 20- 30 bin arası işçi var kaldı sana topu topu 120 bin. 500 milyon doları adadaki Kıbrıslılara bölerseniz kişi başı 6,250 TL ediyor.

yani 4 kişilik bir aileye Türkiyenin verdiği ortalama para 25.000 TL

şimdi bunlar insan olsa diyecem helali hoş olsun. ama hepsi bunlar hırsız, bunlar nankör, bunlar kafir, e böyle olunca da insanın zoruna gidiyor.

elektrik çekiyorsunuz mecbur kendi adınıza olmalı depozit veriyorsunuz, işiniz bittikten sonra gidip depozitoyu almak istiyorsunuz ama bin türlü sorun çıkarıyorlar. git 6 ay sonra gel diyorlar. dilekçe yaz felan filan. devlet bile hırsız. kiralık ev tutuyorsunuz depozito veriyorsunuz geri alamıyorsunuz. Türkleri de hiç sevmezler. halbuki KKTC de 50 bin öğrenci, 50 bin asker ve Türiyeden gelen 500 milyon doları çıkarırsanız bunlar köpekler gibi açlıktan ölecekler. yolları, binaları, maaşları herşeyleri Türkiyeden ama nankörlük edip yapmadıklarını bırakmıyorlar. Türklerden bu kadar nefret eden başka bir topluluk olacağını sanmıyorum.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla