Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-16-2010, 12:21   #18
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendi özgürlük anlayisima göre ben barajlara karsiyim ama konu türkiye olunca bazi tabulari yikmak zorundayim..
türkiye sartlarinda barajin düsürülmesi demek marjinal gruplarin daha güclü mecliste temsil edilmesi demek, koalisyon hükümetlerine yol acmak demek, bazi kücük partilerin kendilerini adam yerine koyup siyasi rüsvet istemeleri demektir!..
evet baraj yüksektir ama bu halde bile 20 tane kravatli terörist giriyor meclise ve orayi birbirine katiyor fazlasini düsünmek bile istemiyorum..
onlarin meclise girmesine karsimiyim hayir halkin iradesidir ama o halkin hür iradesi degildir zor iradesidir ve barajin düsürülmesi demek o marjinal partinin o baraji gecmek icin bölgede tam bir korku imparatorlugu kurmasi demekdir..
sunu iyi anlamaliyiz evet cesitlilik zenginliktir, bütün zümreler mecliste temsil edilmelidir ancak 4 partili mecliste bile herkes birbirini yerken, kimin kimin safinda oldugu belli olmazken cok parcali bir meclisten degil yasa cikarmak, saglikli bir oturum bile bekleyemeyiz..
kimse kusura bakmasin bizim demokrasimiz daha baraji düsürecek kadar olgunlasmadi o yüzden su anda barajdan daha önemli sorunlar var biz secim barajlariyla ugrasmak yerine enerji üretecek barajlara yogunlasmaliyiz bunlar bizim icin daha mühim!..
En iyi açıklamalar burada yazılmış zaten..Aynen katılıyorum..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla