07-20-2010, 15:02
|
|
|
Alıntı:
AKDemir Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye'nin geri kalmasındaki en önemli sebep, terörizm ve terörizmin önlenmesi/bitirilmesi unsurunda ordumuza aktarılan yüksek meblağlı bütçelerdir. Öküz altında buzağı aramanın, dayanağı olmayan komplo teorilerinin geri kalmış olduğumuzu iddia etmenizle bir alakası olmadığı görüşündeyim.
|
Öyle ya da böyle Türkiye'nin geri kalmış veya zorla geri kaldırtırılan bir ülke olduğunu kabullenmeniz güzel. Burada yazılan hiç bir madde bir komplo teorisinden ibaret değildir. Eğer öyle diyorsanız,bu maddelerin hiç birinin doğru olmadığını iddia ediyorsanız buyrun kanıtlayın,güzelce tartışalım.
Alıntı:
AKDemir Nickli Üyeden Alıntı
- Pek yazan bir üye olmasam da, yazdığım her yazıda, üyelere verdiğim cevaplarda saygı çerçevesinin asla dışına çıkmadım. Yaşınız her ne olursa olsun sizden de aynı hassasiyeti beklemek sanıyorum ki benim de hakkım.
|
"Kardeş" kavramı yalnızca yaşça küçük insanlara söylenmez. Yani ben ağabeyimin kardeşi isem, ağabeyimde benim kardeşimdir. kardeş kavramı mecazi olarak sık sık kullanılabilen bir kavram. Eğer yanlış anlaşıldıysam affola. Helal edin hakkınızı.
|
|
|