Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-26-2010, 17:46   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı Hassasiyette samimi ve Doğru olarak size alay şeklinde yazılar yazıldığında Acizane bende karşı çıktım... Lakin yazdığım size karşı özellikle bir tek mesaj bulamassınız... Gayet ciddi ve samimi yazılarım vardı ! Bu itibarla hoş karşılamadım... Bunuda Yazılan yazılara cevap verecek kuvvetli delillerinizin olmadığını bilerek yazdım acizane... Belki bir umut Sosyalizm'in içindeki Hakikatler ile yazılıyordur da O hakikatlere katılıp doğru ile eğriyi size ayrıştırmak istedim... Lakin Tavrınız Samimi olmadığınızı delillendirdi... ! Bu Sitede yazdıklarım acizane cevap olarak hepsine yetecektir kanaatindeyim...!

Alıntı:
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
üretiyorumda cogu uye dalga geçer gibi cevap yazıyor.
o yuzden bende butun mesajlara karşı dalga geçer gibi cevap yazıcam. bundan sonra boyle.
Arkadaşım:

Eğer senin yazınla dalga geçiyorsa o kişinin seviyesini gösterir.

Başkası senin yazına alay ederek yazarsa o onun sorunu olur,sen niye aynı şeyi yaparak yanlışa yanlışla cevap veriyorsun.

Ciddi yazılan yazılara alayvari yazılan yazıların tamamını kastediyorum,bu ayıptır.

Ama sen de dikkat etmiyorsun, dini konularda insanların inançları konusunda dikkatsiz uslupla yazıyorsun, tahrik edici davranıyorsun, özellikle bugün.

Diğer başlıkta noveke bunu yazmıştım.

Size katılıyorum.

Teşekkürlerimle.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla