07-27-2010, 17:40
|
|
|
Neden diyip durmanın anlamı yok aslında,eğer gerçektende sorunları varsa gitmemeleri doğal.Dencek şimdi 'hepsinin mi korkusu var' ? Tabi yok,kimisi iş hayatına erken atılıyor tabi bundan babasının çevresini geniş olmadının etkisi çok,kimisi 'korkudan' gitmiyor,altına edeceğinden gitmiyor.Aslında bunda da hakvermek lazım.Düşünün başbakanın oğlu Hakkari de,İlker Babuğ'un oğlu Şırnak'ta,o gitti birliğe yapılacak bir saldırıyı düşünse keşke herkes,o 1 çocuğu öldürmek için kaç can daha alınacak.
Başaların,bakanların vs. çocukları güney doğuya gitmesine şiddetle karşıyım.
Çocuklarını düşündüğümden değil,gideceği birlikteki askerleri düşündüğümden.Ama askerlik yapmaları elbet gerekir.
Bakanın,paşanın,başbakanın,cumhurbaşkanının oğlu diye ayrımcılık yapılmasına karşıyım -batı için- ,batıda olduklarısürece birliklerinde eşşek gibi sürünecek,eşşek gibi patates soğacak,eşek gibi mıntıka temizliği yapacak,eşşek gibi üst devresinden azar işitecek,eşşek komutanından dayakta yicek,atış yaparken gözünü de morartacak,gece 3-5 nöbetide tutacak.İşte bu yapılması gerekir.Bu kadarından da kaçırıyorlarsa ben eşşek değilim hakkımı helal etmem,güney doğuda ki hiç kimse etmez.'Kancık' der geçerim.Güneydoğuya gitmeme sebebi olur,ama batıda babasının sıfatına güvenip kaçmak olmaz.
İş adamlarının çocukları gitsin ama,servetleri beni ilgilendirmez,çocuğu ölüre bağışlasın devlete öteki dünyaya giderken kefeninin cebine doldurmucak illa ki.
İş adamı vs. gibi kişilerin veletlerine ayrımcılık,torpil yapan varsa onun oğlunada merhamet edilmeyip en uç karakola gönderilmesi lazım (ne kadar sadistim yahu)
Bu ülkeyi benim elime vercekler ki,ya anında batar veya anında yükselir başka seçenek yok 
|
|
|