Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-28-2010, 20:02   #8
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EyvAllah Kardeşim... Acizane açıklamamda her iki algıyıda acizane izah etmeye gayret ettim... Bir Tarafı yanlış görür iken acizane diğer bölümde arızalı olabiliyor bu itibarla ''Eğitim Almak'' kısmı geniş manada çok önemlidir... Nasıl Almalı Münazara bunun üzerine olmalıdır...!

Söylediğinize katıldığım kadar eksikte buluyorum... Kendimizi geliştirmek için nefsimizin hata ve yanlışlarınıda acizane üstümüze almak zorundayız ! Kendimizi Geliştirmek noktasında İslami eksiklik önemli rol oynar ! Bayanların ilgi alanlarına da acizane bana düşmez ama kendileri öz eleştirilerini yapmalılar !

Sistem Suçludur ! Bunda şüphe yok ! Ama Okumak ve Gelişmek için Sisteme İhtiyacımız ne kadar
Günümüz koşullarında eğitim almanın bir çok yolu vardır. Kitaplar,internet siteleri, eğitim ve gelişim cdlileri vs gibi bir çok imkanlar bulunur. Ama kimse bunları okuduğun öğrendiğin için insana diploma vermiyor. Üstelik bire bir eğitimin yerini tutamıyor hiç bir şey. Sistem çürük, dinimize göre kadın ve erkeğin ayrı ortamlarda bulunması gerek bu şekilde eğitim doğrudur. Ama başlığa bakıldığında "bayanlar okumalı mıdır?" gibi tek taraflı bir sistemsel düşünce var. Bu tek taraflı bakış açısınıda değerlendirdiğimizde yine kadını hor gören geri kalmış çevreler olayına girebiliyoruz. Cinsiyetlerin eğitim almasını tartışmak yerine,günümüz eğitim sisteminin ahlaki yönü anketi yapılabilir.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla