07-28-2010, 21:10
|
|
|
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı
az önce yazdım bi daha yazayım..
çok yakında kurtulmuşa ajan provakötör milli görüşü içerden yıkmak için yerleştirilmiş yakıştırlmaları yapılmaya başlanır..
ayrıca şu dikkatimi çekti asiltürk şöyle diyor..bazı gruplarla aramızda çekişme var acaba kimleri kastediyor?
|
“Bizim dışımızda çeşitli gruplar var. Hatta bize ömrü boyunca hiç oy vermemiş, karşı çıkmış, ama bu toplumda belirli İslami ölçüleri olan gruplar. Biz bunlarla yakınlık gösteririz ama bu yakınlığın karşılığını biz hiç alamayız. Sayın Genel Başkanını bu gruplar oldukça desteklediler. Bu gruplar bizim görşümüze yakın değil, islami görüşlü, Müslüman topluluğu içinde bulunan gruplar, ama bunlar hiç bizimle birlikte olmadı. Hatta bunlarınj arasında öyleleri var ki Erbakan Genel Başkanımızken “Erbakan’ı günahım kadar sevmem” sözünü de söyledi. Bunlar ve bizimle uzaktan yakından ilgisi olmasa bile bizim prensiplerimizi beğenmeyen insanlar da Genel Başkana yakınlık gösterdiler. Maddi-manevi destek oldular. Bir de baktınız ki her televizyonda Genel Başkanımız büyük bir şeyle karşılanıyor. Sonunda “Ben herhalde bu partiye hakimim” dedi, bir şey yaptı ama o da ters tepti.”
Sunucunun “İslami görüşe yakın gruplar derken AKP’den mi bahsediyorsunuz?” sorusuna karşılık Asiltürk konuşmasına şöyle devam etti:
“Hayır, dini gruplardan, cemaatlerden söz ediyorum. Hepsi de değil, bazıları. Bize hiç yakınlık göstermeyenler sayın Genel Başkana yakınlık gösterdiler, ona şöyle telkinde bulundular; “Sen Erbakan’ı falan bırak, onun yanında olanları da bırak, sen yoluna devam et” dediler. O da kongrede ikinci bir liste çıkardı. 310 oy aldı. Biz yine sahip çıktık. Dedik ki bizim partimizin Genel Başkanı 310 oyla seçilmiş bir Genel Başkan olmamalı. Gel birlikte kongre yapalım, bütün delegeleri toplayalım, Erbakan Hoca’yı da davet edelim, o da onları birliğe beraberliğe çağırsın, yine eskisi gibi bir Genel Başkan seçelim dedik, onu da kabul etmedi. Bizim yapacağımız bir şey kalmayınca mecburen müracaat ettik kongre yapıyoruz."
|
|
|