Konu
:
Bayanlar okumalımıdır?
Tekil Mesaj gösterimi
07-29-2010, 01:45
#
10
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Blur
Nickli Üyeden Alıntı
Dostum kusura bakmayın ama bence çok saçma bi anket olmuş tabii ki okumalıdır bunu tartışmak bile gereksiz diye düşünüyorum her şey aileden alınan terbiyeye bakar .
anket bana göre cok sacma olmus... olaya nereden bakarsaniz bakin elinizde kaliyor..
Ilk emri "oku!" olan bir dinde hala daha okumalimidir diye bir soru sormak biraz abes kacar.
ama soru su andaki konjoktörde diye baslasaydi bizde ona göre yorum yapardik ama sadece yorum yapardik cünkü sonucta bayan degilim ve empatide bir yere kadar..
sonucta ülkemizde sorunlar belli ve okumali yada okumamali gibi tamamen öznel bir durum üzerinden yorum yapmak yanlis olur ki ben her daim okulu olunmasindan yanayim..
sonucta ülkemizin bayan doktorlara, bayan egitimcilere, bayan yöneticilere ihtiyaci vardir cünkü erkek hegomanyasidaki bütün yapilanmalarda duygu ek******, duygusallik ek******, estetik ek****** ve dahada kötüsü diktatörlük ön plana cikar..
bana bir bayan lider söyleyin ki zulümle öne cikmis, bana bir bayan diktatör söyleyin ki halkinina zulm etsin birde diger tarafindan bakin bana bir bayan peygamber söyleyinki..
Velhasil kelam bayanlar önemlidir sonucta cennet onlarin ayaklarinin altinda ve biz suanda dinimizin detaylarini biliyorsak bunda bizlere aktardigi hadislerle yol acan hz aise anamizinda katkisi vardir..
olaya sadece dini yönden bakmayalim birazda ülkemiz konjoktöründen bakalim cogu erkek esini kadin doktora emanet etmek ister ama kizini okutmaz burada bir tezat yokmudur!
Mavera
Açık Profil bilgileri
Mavera nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mavera - Daha fazla Mesajını bul