Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-29-2010, 10:42   #38
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Yazilanlardan anladigim sudur:
Kadinlar okumalidir.

Lakin su zaman itibariyle, sistem onlardan belli kurallar istemektedir.
1- Karma egitim.
2- Basi acik egitim.
Bu kurallar Islam'a uygun olmadigindan dolayi, kadinlarin okumasini üye arkadaslar dogru bulmuyorlar.
Dogrudur:
Lakin;
1- Karma bir egitimde erkeklerin okumasinin uygunlugu Islam'a göre nedir?
2- Basi acik ve hatta dekolte kiyafetle, bel ki daha da acik, bayanlarin arasinda erkeklerin okumasi Islam'a göre ne derece dogrudur?
Bunlarin da cevabi verilmelidir.
Kizlarin, "namus", "ahlak", "haya", "edep" ve "utanma" noktasindaki "kirilmalari" bir "cinayet"se, ki isabetlidir,
O halde,
Erkeklerin, ayni sifatlarla alakali "kirilmalari" "mesru" mudur, "özlenen" iyi bir sey midir?
Bunlarin da cevabinin verilmesi lüzumludur.

NOT:

Defeatle söyledim.
Hic bir müslüman kiz, karma egitime razi degil. Basinin acilmasina razi degil. Yani birileri bunlari zorla dayatiyor.
Öyle yorum yazan arkadaslar varki sanki kizlar baslarini isteyerek aciyormus gibi bir intiba birakmislar yazilarinda. Eee, biraz insaf, derim!!!
Bir de su var:
Gerek kiz olsun ve gerekse erkek olsun, müslüman ögrenciler "lakayt" olmamalidir.
Cafelerde, pastanelerde, parklarda, ne bileyim simit ve cay salonlarinda, üniversitede okuyan basörtülü kiz ögrencimiz ile bizim sakalli mücahit erkek ögrenci kardesimiz sarmas dolas. Utanmasalar hic kusuruma bakmayiniz, birlikte olacaklar.
Böyle okuyacaklarsa, afedersiniz, öyle okumaya ben tükürürüm. Asagilik görürüm. Hayasizlik, serefsizlik, adilik görürüm öyle okumayi.
Kizlar icin mi ne demek,
Erkekler icin de öyle kizlar icin de öyle...

Rabb'im iffetli, hayali, edepli, namuslu, terbiyeli, utanma elbisesini güzel bir sekilde giyinmis erkeklerin ve kadin ögrencilerin sayisini ziyade eylesin.
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla