Alıntı:
.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı
Ukbâ listeye yoğun ve kaliteli yorumlarıyla girmiştir.
Listeye girdikten sonra işlerinin çıkması ya da yorum yapmaması onun insiyatifindedir.
Neden Ukbâ'yı kıskanıyorsunuz? 
|
Ne demezsin çatlıyorum burda
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
ezel benim anlamadigim bir durum var.. biz anketteyiz ve bizi bu durum rahatsiz etmiyor size ne oluyorki..
yok bu kadar detayciysaniz bu konuya gelene kadar bir cok sorun var neden onlarla bu kadar ilgili degilsiniz ki bu konudan cikmaz durumdasiniz..
daha öncede dedim ukba nin oldugu listeye girmek bile bana yeterli gerisi teferruat ;)
|
Mavera bu konudan çıkmaz durumda değiliz kardeş bu konu devamlı yorumlarla güncellendiği için malesefki yeni mesajlar butonuna tıkladığımızda gözümüzün önüne geliyor bende bana göre doğru olmayan konularda hiç acımdan eleştirimi yapıyorum

Benim hangi konularda nerede yorum yaptığımı ve ne kadar paylaşımcı olduğumu yaptığımı tüm forum bilir .
Ayrıca ankettekiler adına konuşmuşsun fakat benim gibi bu durumu etik bulmayan hem ankette hemde bir diğer üyelerden bana karma ve özel mesaj yoluyla benim doğruyu haklı olduğumu üyeler var . Bu konuda daha fazla yorum yazmak istemiyorum fakat cevap hakkı doğurucak postlara cevap veririm .