Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-31-2010, 19:31   #18
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi de ben çin harika, müthiş diyor muyum?

kardeşim ben büyümedikten sonra devlet büyüyormuş bu hikayedir.

bana inandırıcı gelmiyor bunlar.

Devlet büyüyorsa bende büyümeliyim, hükümet büyüyoruz, ekonomi müthiş, kasalar trilyonlar dolu, merkez bankası fulll diyor ama vatandaşa, memura, emekliye vs. gelince yüzde 3 mü olsun 3,5 mu olsun diye gözü patlıyor.

Zamanla halka yansıyacak diyorsun, yapma yahu, bana diyorsun sana yakışmıyor diye ama asıl sana yakışmıyor, 8 sene oldu kardeşim 8 sene.

Ne zaman halka yansıyacak, bu zaman ne zaman?

Yarın anap gibi iktidardan düşünce mi?

Bu millet sizin partiye müthiş fırsat verdi, sizin partiye bu fırsatı veren halk hep orta direk denilen halk, ama siz bunları görmediniz, bu bir gerçek, göz yumup yok mu deyim sevgili dostum?

Unutma ki hala bu ülkede asgari ücret 599 LİRA!

Asgari ücretten çalışan yüzbinler diyor ki türkiye büyüyor büyüyor bir türlü biz büyüyemiyoruz!

Eğer buysa büyüme olmaz olsun böyle büyüme!
"Bu millet sizin partiye müthiş fırsat verdi, sizin partiye bu fırsatı veren halk hep orta direk denilen halk, ama siz bunları görmediniz" sözünüz doğru değildir. AK Parti hep milletimizin yanında olmuş, dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlarımızın yararına çalışmıştır.

AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında yapmış olduğu olağanüstü ve muhteşem hizmetlerle, Türk Siyasi Tarihinin ülkemize ve milletimize; en çok hizmet etmiş, en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partisi olmuştur Allah'a şükürler olsun.

Konu Cihannur tarafından (07-31-2010 Saat 19:34 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla