Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
"Bu millet sizin partiye müthiş fırsat verdi, sizin partiye bu fırsatı veren halk hep orta direk denilen halk, ama siz bunları görmediniz" sözünüz doğru değildir. AK Parti hep milletimizin yanında olmuş, dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlarımızın yararına çalışmıştır.
AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında yapmış olduğu olağanüstü ve muhteşem hizmetlerle, Türk Siyasi Tarihinin ülkemize ve milletimize; en çok hizmet etmiş, en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partisi olmuştur Allah'a şükürler olsun.
|
lafla peynir gemisi yürümüyor, yukarda yazdım bu ülkede asgari ücret hala 1.000 tl bile değil, 600 lira civarında.
Ve bu ülkede ev kiraları asgari 300 tl.
dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlar bunlar. anlatın onlara belki inandırabilirsiniz!
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Siz hala devir aldığımız yerden getirdiğimiz yer ile arasındaki bariz farkı görmüyorsanız...
Sizi ayakta alkışlıyorum.Artık söyleyecek söz yok size.
En azından sizin gibi birinden yapılanları görmemezlikten gelme beklemezdim.
|
ayakta alkışlamayın yorulursunuz, oturun lütfen
Şaka bir yana ben hiç bir şey yapılmadı, türkiye battı, bitti, satıldı söylemine de karşıyım, türkiye müthiş allahhhhhhhh tutun bizi, uçuyoruz söylemine de karşıyım.
benim itirazım uçuyoruz, harikayız vs. söyleminedir.
ne muhalefetin öldük, bittik, ülkeyi sattılar, perişanız vs. söylemlerine katılırım ne de iktidar yanlılarının müthiş abartılarına.
tahminim gene alkışlamak zorunda kalacaksınız