Konu: Diyalog
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-31-2010, 22:42   #16
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bir imamin, papazla el ele tutusmasindan rahatsiz degilim evet kardes olmayabilirler ama düsman olmalari icinde bir neden yok!..
sonucta bizler yaradilani, yaradandan dolayi sevenlerdeniz o halde onun inancina inanmayabilirin, kabul etmeyebilirsin, aykiri bulabilirsin ama görüsü yüzünden onu düsman görmek yakisik almaz..
mesela son zamanlarda israilin yaptigi zulmü yahudilikle esdeger görenler mevcut bana göre bu dünyada islam esittir terörden farkli degildir..
siyonizmin zulmünü yahudilere yüklemek yada her hristiyani hacli olarak görmekten vazgecelim artik ;)
açıklaman için teşekkürler abim...
Lâkin Allah'ın lanetlediği bir kavimle bırakın diyolog kurmayı aynı yoldan yürümem bile...
Sevgili Peygamberimiz zamanında anlaşma yapmış, lakin o anlaşmalarını bile bozmuşlardır....
Bu kişiler Peygambere verdiği sözlerden cayan insanlar, bunlarla nereye kadar diyolog içerisinde kalacaksınız ki?
nitekim Cenab-ı Hak buyurmuyor mu? onlar sizi asla dost bellemezler diye?
yapılanları ASLA KÜÇÜMSEMİYORUM!!! faydalı olacaklarına inandıklarını yapıyorlar, Allah yâr ve yardımcıları olsun derim, geride sadece izlerim...