Alıntı:
Müslüman gerçek müslüman Haramı Helali bilecek kadar İslam bilgisine sahip olmalıdır...! Akıllı ve Bilinçli bir Müslüman bu oyunlara düşmemelidir ! Lakin misyonerler para, islam karşıtlığı, siyasi parapisikoloji uygulamak suretiyle İslam hakkında kulaktan dolma bilgilere sahip insanlar dışında kimseyi ele geçiremezler ! Ama Serbestlik Mevcuttur ! Misyonerliğe çözüm İslami Bilinçtir ! ''Misyonerlik'' Hristiyanlar tarafından değil Vatikan'ı ele geçiren Masonların projeleridir...! Altındaki saf ve Konudan haberi olmayan Hristiyanlar ekseriyetle Sevgi, Hz.İsa a.s.'ı kullanarak bu işleri yapmaktadırlar ! Hoşgörü'den böyle bir şey kaynaklanması mümkün değildir...!
|
İyide olaya biz kendi tarafımızdan bu mantıkla yanaştığımıza göre hristiyanıda bu şekilde yanaşıyor...
İyi bir hristiyan zaten aldanmaz diyecek ve diyaloğu o çerçevede kabul edecek buda ciddiye alınmadığının bir göstergesi değilmidir?O zaman hristiyan diyaloğu sadece karşı tarafa misyonerlik yapmak için bir fırsat olarak görür anlamı çıkartılamazmı?
Vede şunu sorayım doğrudur misyonerliğe karşı en önemlisi İslam bilincimizi güçlendirmektir...
Peki bunu sadece 3 yıl evde kalan ve bu sürede öğrenciliğini sürdüren islam konusunda çok ciddi eğitim almamış gençleri evlere imam tayin ederek mi yapacağız?
Alıntı:
Savaş Beldesinde Bulunmayan İnsanlara bu yapılır...! Belde'ye Topyekün Kuvvetle Mukabele edildiğinde İslam'ın Harici Cihad hükümleri devreye girer ! Lakin Savaş beldesinde bulunmayan Müslümanlar, Diğer Kitap ehli insanlara Diyalog, Diğerlerine Tebliğ yapabilirler ! Tek Tip bir arz görmemiz yanlıştır ! Ama Harici Cihad Dahili Cihaddan bir adım öndedir ! İlay-i Kelimetullah Cihadı En Öndedir !
|
pardonda bu söylediğinizi anlamdıramadım...
Müslüman beldelerimizden işgal edilmeyen kaçtane kaldı?