Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2010, 23:19   #15
Kullanıcı Adı
Mavera
artik bu muhabbetler beni baydi.. kürtü pkk li olarak gören zihniyetin pkk dan bir farkini söyleyebilir misin?..
türk,kürt, ermeni, arap ne olursa ol insan olmadiktan sonra bu irklar sana ne getirirki..
evet türküm ama benim icin sadece bir detaydir kürtte olabilirdim, arapta olabilirdim, acemde olabilirdim demektir takdiri ilahi böyleymis o halde irkimi baska irklardan üstün görmek yada baska bir irki kücük görmek ne haddimizde sonucta kimse kendi irkini secemiyor..
kürt, türk muhabbetlerinden o kadar sikildim ki artik birilerine inat kürdüm diyorum ne o bölgeyi bilirim, ne yanindan gecmisligim vardir, nede akraba baglarim vardir ama ne farkederki bizim akrabaligimi galu beladan aradaki daglar bizi ayirsada bu baglar asla yara almaz..
pkk ya gelince o ateist, maoist ve insanliktan nasibini almamis bir örgüttür bu örgütle dinini, vatanini seven insanlari nasil ayni kefeye koyariz..
evet pkk kürt bir örgüttür ama her kürt pkk li degildir ki bir insanin bdp ye oy vermesi bile bana göre onu pkk li görmek icin gecerli bir neden degildir..
buradan oturdugumuz yerden ahkam kesiyoruz acaba o bölgede durum nedir, sartlar nasildir, konjoktör nedir biliyormusunuz..
hergün dipcikle uyanmak, bastigin yerde mayin olma tehlikesi, dükkaninin her gün taslanma ihtimali, evinin her an basilma tehlikesi sizin basinizda olsa acaba böyle kolay ahkam kesermiydiniz merak ediyordum üstüne birde sözde vatani koruyanlarin sizi hor görmesi, zorla dag türkü yapmasi ve daha düne kadar dilinizin, kültürünüzün prangalara vurulmus olmasi size ne ifade ediyor!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla