Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2010, 11:04   #19
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Bu konuda bende dert çekiyorum suanda patlamaya hazır bir volkan gibiyim ama biliyorum ki patlasam kendimden başka kimse yanmayacak bilmeyecek beni sadece sabrediyorum.Einsteinin güzel bir sözü vardı önyargıları yıkmanın atomu parçalamaktan zor olduğu.Klasik çözüm yollarının işe yaramadığı ortadır. o yüzden yeni çözüm yolları bulmak gerekir.Ama artık insanlarımızın bizi anladığını görmek duymak içimdeki umutları artırıyor.Hep şunu söylerim uzun vadede çözüme ulaşacak bir sorun var karşımızda çözümün kolay ve rahat olacağını kimse söyleyemez.

Bediüzzaman diyor ki ''Bizim mücadelemiz cahaletledir.En büyük düşmanımız budur.''

Ne kadar haklı olursan ol haklılığını konuşarak ispatlayamazsın hele karşında bir cahil varsa

Dünkü heronlarla ile ilgili görüntüleri izlerken daha düne kadar türk halkının büyük övünç ve güven kaynağı tsk subayları kahraman olsun kendi askerini öldürsünler bizde bırakın pkk li olalım sırf Kürt olduğumuz için HAK ne olduğumuzu ne düşündüğümüzü biliyor ya gerisi boştur.Kimsenin yapıştırdığı yafta ile yaşamıyoruz istediği gibi şekil almadığımız içindir bunlar artık Halklar neyin ne olduğunu çok iyi biliyor artık eskimiş lafları anlatmaktan sıkıldım.(bildiğiniz için)

ALLAH'ım bizi bu beladan biran önce kurtarsın..
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla