Konu
:
Facebook'ta il Başkanı ve İlçe Başkanı referandum kavgası
Tekil Mesaj gösterimi
08-06-2010, 15:45
#
1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Facebook'ta il Başkanı ve İlçe Başkanı referandum kavgası
MHP Kocaeli İl Başkanı Ruhi Çavdar ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Nedim Arsal'ın kavgası, dünyaca ünlü paylaşım sitesi Facebook'a sıçradı.
Facebook'ta referandum kavgası
Arsal'ın, göreve başladığı günden bu yana sürekli birbirlerine laf atan ikili, atışmalarına yeni bir boyut kazandırdı.
Nedim Arsal'ın 'Gerçek ülkücüler ve dürüst solcular referandumda evet diyecek' açıklamalarına çok sinirlenen Çavdar, Facebook'taki profil sayfasında bir ileti yazarak ülkücü ve solcu arkadaşlarını göreve çağırdı. Arsal'a gerekli cevabı internetteki arkadaşlarının vermesini isteyen Çavdar, AK Parti ilçe başkanının cep numarasını iletisinde yazarak herkesin Arsal'ı aramasını istedi. Bunun üzerine Arsal'ın telefonu kilitlendi. Nedim Arsal'ın ilk olarak konuyu anlamadığı, fakat gelen telefonların ardından bir süre cep telefonunu kapadığı iddia edildi.
Öte yandan Çavdar, "Arsal'ın yaptığı bu açıklama ülkücüleri oldukça tahrik etti. Muhataplara cevap veremedikleri için yarın sokakta farklı cevap verebilirler. Ben bunu ona hatırlatmak istedim. Arsal'ın açıklamaları karşısında partili arkadaşlarımızı zor tuttuk. Bundan sonraki açıklamalarına dikkat etsin." dedi.
CİHAN
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder