Alıntı:
Kardeş, bu benzetmelerin çok ağır. İthamların çok yakışıksız. Nihayetinde MHP'de meşru zeminde siyaset yapan bir partidir ve demokratik çerçevenin dışına çıkmadan eleştirmek gerekir. Cahil, serseri takımı veya güdülen koyun şeklindeki galiz ifadeler AK Partili gençlere yakışmıyor. Bunları kullanmayalım. İkincisi askeri darbeyi tetikleteceğiz demişsin. Bu ne demek Allahaşkına? Olur mu öyle şey. Biz AK Parti'yiz. AK Parti olarak vesayet rejimine şiddetle karşıyız. Böyle şeylerden medet ummayız. Lütfen düşünerek yazın...
|
Her ne kadar dediklerin de haklı da olsun, meşru bir parti de olsalar benim de bu insanlar hakkındaki görüşlerim çok da iyi değil. DTP ne ise MHP'de aynıdır. İkisi de etnik kökenli milliyetçilik yaparken gerektiği yerde silah, bıçak, döner bıçağı, molotof kokteyli kullanmaktan kaçınmamaktadır. Şiddet kullanmak gerektiği yerde hapçı ve alkolik gençlerden istifade etmektedir. MHP teşkilatları olmasa neredeyse bütün partiler rahatça çalışmalarını sürdürebilir ama bunlar kendileri bir şey yapmadıkları gibi, sadece sana zarar vermeye çalışmaktalar. Geçen seçimde İstanbul'da bir seçim irtibat büromuzu taradılar ve mahalle başkanımızı öldürdüler. İşleri güçleri kabadayılık olan bu arkadaşlar ise siyasi olarak ne bir proje ürettiklerini biliyorum ne de bir ufukları olduklarını sanıyorum. Milliyetçilik söylemine sarılıp geçmişte komünizme karşıydık bugün de bölücülüğe karşıyız diyerek halktan oy isterken şiddet ve kaba kuvvetten başka ne çalışması yapacakları ile ilgili bu millette en ufak bir düşünce oluşturamamışlardır.
Yasal bir parti ama ne kadar meşru olduğu bile tartışılabilir hatta...
Saygılarımla...