Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-15-2010, 01:30   #24
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Evet bölücüyüm bu ülkeyi bölmek için ajan olarak ülkeye gönderildim Pkk ülkemizin bir gerçeğidir. Amaç değil yılların verdiği birikimin bir sonucudur. Pkk her geçen sene dahada güçleniyor dahada kurumsallaşıyor. Silahla tankla topla bu ülkede terör sorunu pkk sorunu çözülemez. Silahların patlaması daha büyük isyanlara neden olacaktır. Sorunun köküne inilmeli gerçekten çözüme yönelik adımlar atılmalıdır. 3-5 çapulcu köpek hain hayvan diyerek sorunu çözemeyiz. Toplu katliam bile sorunun çözmeye yetmiyor. Gerçekten kürt halkının özlük talepleri karşılansın bu ülkede anayasada asli unsur olarak yer alsın zaten pkk kendi kendine çözülecek.
Operasyonların gölgesinde barışı görüşülemez. Silahların gölgesinde barışı konuşmak aptallıktır. Kimse kendini kandırmasın. Silahlar karşılıklı susacak orta bir yol bulunacak ve bu iç savaş acilen sonlandırılacak.

Artık bu talepler gerçeğe dönüşmeye başlayacak. Yarın öbür gün doğuda güneyde rest çekip böünme ilan edilince ya oraya gidip kahraman ordumuz katliam yapacak insanların üstüne bomba yağdıracak kendi topraklarında. Dünyada İsrail gibi ünlenmiş olacağız yada o gün çok geç olacak ve herkes hakkına razı olacak.

İşte o geç olan güne gelmeden orta yol bulunmalıdır. 21.yy 'da bu faşist sadece türk tabanlı anayasayla memleket idare edilemez.
Bu bu kadar açıktır

Bundan sonra ister bana bölücü diyin ister kürtçü diyin ister yobaz deyin ne derseniz diyin umrumda bile değil. Geç olmadan ben gerçeği var olanı gösteriyorum. Vatan millet sakarya edebiyatı yapıp gerçekleri karartmıyorum.