öyle milliyetci filan degilim..ne türkcüyüm, ne kürtcü ama senin su söylemlerini bir bdp liden farkli görmüyorum..
pkk bu ülkenin bir gercegi olabilir ama istenmeyen bir gercekdir yani hic bir neden pkk yi mesrulastirmaya yol acamaz..
eger ortada bir sorun varsa muhatabi o bölgenin halkidir ne pkk dir, ne bölücü basidir öyle vatan, millet, sakarya edebiyati yaptigimda yok, sevmemde ama burada bdp diliyle, pkk diliyle konusmak onlarin ekmegine yag sürmekdir..
iyi oldu o zaman pkk yla masaya oturalim, sartlari konusalim böylece kan daha cabuk dinmez mi? kimse kusura bakmasin kan dinecek diye binlerce insanin katili terör örgütünü kimse mesrulastiramaz..
evet orada bir sorun vardir hemde büyük bir sorun evet orada devlet yillarca bir dislama politikasi yapmistir ama bu sorunlari yine cözecek olan devlettir..
bana görede silah cözüm degildir ama hic bir neden vatan müdafasini engelleyemez yani tsk nin silah birakmasi demek acziyetin tescilidir, devletin pes demesidir..
türkiye ücüncü dünya ülkesi degildir, tsk daki cürük yumurtalar yüzünden bitmeyen ve hararetlenen terör örgütüne öyle papuc birakacak bir ülke degiliz..
evet silah en son care o yüzden önce sosyal, ekononik, kültürel, egitim alaninda atilimlar yapilmalidir..
ancak siz tsk ile pkk yi ayni kefeye koyar ve ikisinede ayni cagriyi yaparsaniz ben bunda iyi niyet filan aramam!
|