08-17-2010, 11:13
|
|
|
Benim için onu sevmemin bir çok sebebi var en önemlisi...
O bir İmam Hatipli...
Kim ne derse desin o bir vatan aşığı... O bizden birisi... şimdiye kadar hangi başbakan aniden bir vatandaşın evine, bir taksi durağına, bir kuruyemiş dükkanına girmiş... oradakilerle sohbet etmiş... ben Erdoğan gelene kadar çok Başbakan gördüm... erbakanda dahil hiç birsi bu kadar alçakgönüldü değildi....
Sevgiler karşılıklıdır Erdoğan samimi bir şekilde halkı sevdiği sürece halkda Erdoğanı sevecektir.... Bu karşılıklı lafını klasik olrak demedim gerçektende öyledir... Mitinglerde sohbetlerde Başbakanın ne konuştuğunu neyi anlattığını bırakıp şöyle bir durusunu vucut dilene hareketlerine baktığımızda ve diğerleriyle kıyasladığımızda zaten herşey ortaya çıkıyor....
Ahmet abi demişsinya muhalefete düşünce yine aynı şekilde severmiyiz diye.... Başkasını bilmem ama ben bu adamı ilk İstanbul belediye başkanı olduğunda tanıdım ve o zaman sevdim... O şiiri okuyunca ünvanının ne olduğu önemli değildi.... ama bu şarkı burada bitmez dedi geldi geri... Her hareketi benim içimdeki sevgisini artırıyor.... Ve şunuda söyleyim ki Başbakanımız bu partinin başında yada yanında bulunduğu sürece Muhalefet bize chpnin iktidara olduğu kadar uzak....
Tam ifade edemesemde yazar değiliz ki ancak bu kadar yazabildiğimiz işte...
|
|
|