erdoğanın aşkı benim gönlüme pınarhisarda düşmüştü..en dipteyken...ben onu bu yüzyılın yusufu olarak görüyorum...zindandan gönüllerin sultanlığına...il başkanları toplantısına katıldığımda en dikkatimi çeken özelillikleri şunlardı...
kesinlikle konuşanı dinler notlrını alır..ve takip eder..neticeyi alır...hatta birgün bazı vekil ve bakanların eksik olduğunu görür ve tek tek yoklamayı kendi yapar...sonra şu kulaklara küpe sözü söyler:bizler bu millet için kendimizi feda etmişken bazıları bir kaç saatini feda edemiyor..çağırın hepsi gelsin...ilbaşkanlrı toplantısına başladığı saaten itibaren bitesiye kadar oturduğu yerden bazen konuştu bazen dinledi ama hep yazdı kendince notlar aldı..yarın birgün kitap yazarsa ki ben yazacağını düşünüyorum...bazı şeyler kendisiyle mezara gidecek olsada yaşadıkları yakın geçmişi aydınlatacağına inanıyorum..
son olarak efendimizn bir hadisiyle bitireyim...
Hz. Allah bir kulunu severse, Cebraili çağırır ve ben bu kulumu seviyorum, onu kendime dost edindim sen de sev. Cebrail o kimseyi sever, sonra bütün semavet ehline Allah'ın bu kulunu dost edindiğini ve onların da dost edinmesini söyler. Bütün gök ehli bu kimseyi dost edinir. Daha sonra yeryüzüne de bu türbir sinyal verildiğinden bütün yeryüzü sakinleri de bu kimseyi severler.
|