Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-17-2010, 21:50   #19
Kullanıcı Adı
El Emin
Furkan bram ALLAH razı olsun....

Aklımda düşünce fırtınaları koptu.Her köşeden ayrı bir ses çıktı.O anı yaşamasakta okuduğumuz duyduğumuz ve izlediğimiz kadar sunni olarak aynı üzünütüyü acıyı yaşamaya oradaki kardeşlerimizin acısını paylaşmaya çalıştık.Fakat işin farklı bir mülahaza ile tekrar yad edilmesi gerektiği düşüncesindeydim.Evet o depremden önce gayretullah'a dokunulmuştu emrine dil ve el uzatılmıştı.Ve gayretullah bizlere ufak bir ders verme veya gazaplanma namına başımıza böyle bir olay getirdi ve biz o günkü halimizden hala farklı değiliz ve hatta daha beter hale geldik.Korkuyorum evet gerçekten Gayretullah'a dokunmaya az kaldı.Eğer Başımıza tekrar böyle bir felaket gelirse gelecek olursa onun şiddetinin ve hasarının bu yaşanmış olayın 100 lerce katı şiddetinde olacağıda açıktır. ALLAH bizlere bir an önce tevbe edip hak yolda bulunmayı nasip eylesin.Yoksa olurda Gayretullah'a dokunursak ve olurda o bize gazap ederse vallahi halimiz haraptır. ALLAH bizleri affeylesin rahmet sıfatının hasebiyle bizlere ülke olarak tüm müslüman alemi olarak hak yola gelmeyi nasip eylesin.Bu ramazan-ı şerifin hatırına ezanı muhammedi yüzü suyu hürmetine bizleri af ve mağfiret eylesin.Gerçekten üzülüyor ve korkuyorum.Çünkü gelecek bir gazap hepimize gelecektir.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla